Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Blood Street Gang | Alja Senkaa

Rejected
Status
Not open for further replies.

Aljo Senkaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Marko
2. Vaše godine : 14
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 5 do 8 h
5. Vaš Discord : cake5773
6. Vaše ingame ime : Alja Senkaa

7. Vaš ID : 80558
1. Lider za Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- zelim biti lider criminalne organizacije jel sam dosta vremena u proveo u criminalnom svetu i mislim da imam dosta iskustva i da mogu biti bas dobar lider koji ce imat bas puno ljudi koji ce me voleti
-odlicno poznajem pravila grada i pravila bande i bio sam par puta zamjenik criminalne bande imam dovoljno vremena i voleo bih voditi bas tu organizaciiju
-Imam bas puno prijatelja koji su bili zamenici i (lieaderi) criminalne organizacije i znam koliko je testo ali sam sve naucio sam na njihovim greskama koji su nekad radili i da necu imat problema sa vodjenjem ove organizacije
- Organizacja Bloods Street Gang mi je najdraza organizacija i zelim je voditi i sad se prijavljum da postanem lider to bi mi bila zelja.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Aktivnost ljudi u organizaciji - za aktivnost nebi imao problema jer imam iskusne ljude koji mogu vodit akcije, ja i moji zamenici bi dali više pažnje za akcijama,pošto shvatam da je svima zabavno i zanimljivo da budu u takvoj nekoj org.
- Turf - moj cilj je da uzmem ceo geto imao bi dobre pucace u organizaciju koji imaju bas puno iskustva
- HC - Ljudi koji ce imati HC ce biti ljudi koji imaju dosta iskustva iz ostalih Famova ili organizacija meni trebaju naj pre ljudi koji su dobri pucaci i dobri ljudi niko iz HC nece moci nikako da ponizi bilo kakvog clana.Ako to neko bude radio bice kaznjen nekom kaznom.
-Jasna hijerarhija i poštovanje rankova- Svaki clan koji bude bio u organizaciji treba da slusa veceg cina nece biti nikakve toksicnosti ili bilo kakvog neprikladnog ponasanja.
-Godine OOC: 12
-Godine IC: 5
Poznavanje osnovnih pravila ( PG,MG,VDM,RDM,MK,FAIL RP, FEAR RP
)
RANKOVI:

1.Suspend
2.New Blood
3.Diler
4.Gangster
5.Gangster boss

6.Grafit Team
7.Grafit Team Leader