Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Blood Street Gang | Kala Snjikov

Kala Snjikov

Player
Player
Vaše ime IRL: Lazar
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 8h do 12h
Vaš Discord: kalaaasnjikov
Vaše ingame ime: Kala Snjikov
Vaš ID: 50862

1 Lider za Bloods Street Gang

2 Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije

2 1 Dugogodišnje iskustvo u crime roleplayu
Crime RP igram duze vrijeme i prosao sam razne situacije od obicnog clana do visih pozicija Znam kako funkcionise gang sistem znam pravila i znam granicu izmedju pobjede i kvalitetnog roleplaya Bloods smatram organizacijom koja ima veliki potencijal ali joj treba cvrsta ruka red i plan

2 2 Sposobnost vodjenja i organizacije ljudi
Znam raditi sa ljudima znam raspodijeliti zadatke i drzati disciplinu Smatram da lider mora biti autoritet ali i podrska clanovima Znam motivisati ekipu da bude aktivna da ucestvuje u RP situacijama i da se ponasa u skladu sa pravilima servera

2 3 Jasna vizija i plan za Bloods
Imam jasnu ideju kako Bloods treba da izgleda Aktivna organizacija sa jakim RP identitetom konstantnim prisustvom na terenu i postovanjem hijerarhije Cilj mi je da Bloods bude prepoznat kao ozbiljna crime organizacija koja pravi kvalitetne price a ne samo puca radi pobjede

2 4 Komunikacija i disciplina
Komunikacija je kljuc svake organizacije Svaki clan mora znati svoju ulogu i obaveze Ne tolerisem nepotrebnu galamu toksicnost ni krsenje pravila Sve se rjesava razgovorom i internom disciplinom

3 Vaš savjet za poboljšanje RolePlaya u organizaciji

3 1 Strozi prijem clanova
U organizaciju ne moze uci bilo ko Svaki novi clan mora imati osnovno znanje pravila i minimalno iskustvo u gradu Prijem bi radili iskusni HC clanovi

3 2 Saradnja sa curatorima i administracijom
Postujem odluke curatora i administracije i uvijek cu biti spreman na saradnju Smatram da dobar odnos izmedju lidera i curatora direktno utice na kvalitet roleplaya

3 3 Fokus na RP a ne na licni interes
Svaki clan koji stavi pobjedu ispred roleplaya bice sankcionisan Cilj organizacije je da stvara pricu atmosferu i kvalitetne situacije a ne da krsi pravila radi koristi

Rankovi

1 Suspended
2 New Blood
3 Ghetto Cleaner
4 Gangster
5 Dealer
6 Graffiti Team
7 Graffiti Team Leader
8 Ghetto Team Leader
9 OG
--- HIGH COMMAND ---
10 Enforcer