Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Blood Street Gang | Mile Kartezi

miole27

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Milan
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-7H
5. Vaš Discord: hokki234.
6. Vaše ingame ime: Mile Kartezi
7. Vaš ID: 78137

Dodatne informacije

1. Lider za.....
Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1.Prvi razlog je to što smatram da imam dovoljno iskustva i razumevanja kako jedna ozbiljna organizacija treba da funkcioniše na serveru.
cilj mi je da budemo najbolja crime org na serveru i da crvena banda vlada ovim gradom

2.sa iskustvom svojih zamenika mislim da oni mogu mnogo da pomognu nasoj organizaciji oni imaju mnogo iskustva iz crime org de su vec bili zamenici blood street gang mi uvek bila najdraza i najbolja crime org i oduvek sam zeleo da je vodim odlicno poznajem pravila grada i bande mislim da bi bio dobar lider.

3.pre svega u nasoj org ce postojati neki red i mir i rad svaki clan ce imati svoju ulogu i morati da postuje vece rankove od sebe ako budem lider ove org uvek cu biti prepoznatljiv svima sa svojim zamenicima

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1.svaki caln koji hoce da udje u ovu org mora da ispuni sledec uslove
minimalno da se udje 4 godine IC
minimalno 12 godina OOC

2.Na svakoj akciji kad se zavrsi savki clan bi dobio bonus,svako ko je toxican bice kaznjen prvim rankom ili suspendom

3.Aktivnost clanova ce se uvek nagraditi rank-upom ili bonusom
U dogovoru sa ostalim organizacijama pravili bi sto vece akcije poput talackih i podigli bi crime na veci nivo.

Rankovi
13.Gazda
12.CO-Gazda
11.Glavni dzumac
10.Tufer
Hc [High Comand]
9.Tufer
8.Geto Cleaner
7.Sprej Tim
6.Old gangster
5.Gangster
4.Klosar