Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
85804
Players nickname
Sergej Marinkovic
Suspect ID
85804
Date of violation
Jan 24, 2026
Time of violation
9:41
Proofs
https://youtu.be/B7ZfJ1R3tLY

Sergej Marinkovic

Player
Player
Situacija je bila ovakva cekam da dodje informal bio sam afk u amocaru i dosli su neki likovi iz fema i prebacivali su abibaske tako nesto mozda i nesto drugo i lik umesto da vrati njemu abibaske on je dao meni na povu koj cu dostavit mozete videt da sam bio afk pov traje 5 minuta kad sam dosoa i video da imam abibaske u invenotriju odma sam instanr repleyo i video celu situaciju uglavno na kraju sam vratio liku abibaske abibaske su bili na lika sa idem 74485 prijavio sam se za org i nezelim zbog glupost da mi se to unisti zamolio bi da uzmete u obzir da ja nisam bio nikako u mogucnosti da ne dobijem taj item jer mi lik dao dok sam bio afk i videcete i u povu kako sam se zbunio nisam znao sta da radim uglavno prijavljuem se sam u nadi da necu dobit ban ili da ce mi bar bit smanjena kazna javio sam se ja odma aldinu u dm ali mi nije pogledao poruku jer verovatno nije imao vremena hvala na citanju i nadam se pozitivnom odgovoru

bozinho1

Player
Player
Lik koji mu je prebacio abibaske je danas dobio ban za cheats, eto slučajno prebacio...
Btw porodica je ostvarila dobit na eventima kojima su im sudjelovali cheateri, kolko se sjećam bila je obavijest da se za to skida neformalna
cheat.jpg

Sergej Marinkovic

Player
Player
Lik koji mu je prebacio abibaske je danas dobio ban za cheats, eto slučajno prebacio...
Btw porodica je ostvarila dobit na eventima kojima su im sudjelovali cheateri, kolko se sjećam bila je obavijest da se za to skida neformalna
cheat.jpg
Sve u fullu brate on mi je dao abibaske nema sta al sam se ja aldinu odma javio u dm to moze da pita admin koj ce pregledati zalbu a lik je doibjo ban bukv pre sad dva i ja sam odma napisao onom liku koj mu je dao abibaske kao jel to tvoj drug reko mi da ja ga pito jel tolko ocajan da cituje mozda imam pov i od toga a abibakse je taj lik dobijo od onog drugog na listi frank kako se vec zove ja sam njemu to vratio sve je belo na crno bro dzabe samo pises po forumu

Tajksi Fushiguro

Vegito
Senior Administrator
Prihvaceno

-ID 85804 ce dobiti kaznu za G.P 1.7
ID 74382 vec ima maksimalnu kaznu!
1.7 Zabranjen je prijenos imovine na dar (uključujući neonske cipele), čiji ukupni iznos prelazi $5.000.000

Status
Not open for further replies.
Top Bottom