pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nikakav problem ako admin bude trazio ceo pov od mog i tvog prvog susreta pa na dalje dostavicu.Ovako kad okacis samo deo POV-a koji tebi odgovara nije validno, a jurimo se sigurno pola sata, i vec pola pancira nemam od tebe.![]()
nadam se da se ne plasis da ceo pov bude okacen xDnikakav problem ako admin bude trazio ceo pov od mog i tvog prvog susreta pa na dalje dostavicu.
i nije mi uopste izbrojao 5 sekundi, krenuo si da pucas kad sam ja stigao do 4Kao prvo brojano ti je do kraja, nisi prisao da bi cuo, kao drugo, posalji ceo POV gde me zaustavljas i gde je vec poceo GunShots u gradu.
5 sekundi trebas izbrojati kao pravih 5 sekundi a ne za 2 sekunde...Naravno da se ne plasim, ali ceo POV, oba traffic stop-a. Posto me ganjas citav dan. A brojano ti je do 5, samo si predaleko. Brojis tu kao sporo namerno da ispadne da ti nije brojano. Glumis pametnjakovica. A glavno pitanje je kako si sam u patroli? U svakom slucaju, nebezbedno je da izadjes van grada sam u patroli, ko god da si i sta god da si. A kao sto vidis mi smo izasli izvan grada, gde nije vise tvoj rejon i nadleznost.Igram mnoooogo duze od tebe i vidim da nemas pojma.
Ne spamuj vise, neka admin odluci.5 sekundi trebas izbrojati kao pravih 5 sekundi a ne za 2 sekunde...
od kako si izasao iz auta i krenuo da pucas uopste nije proslo ni priblizno 5 sekundi.Ne spamuj vise, neka admin odluci.
Brojano je 5 sekundi, pogledaj da sam drzao uperenu pusku a nisam pucao, cim sam nanisanio brojano je, bio si preko auta daleko pa se nije culo, ali oke, ako ce prihvatiti neka prihvate, brojano je, odaljen si bio. Toliko od mene.
Brojano je, lock.od kako si izasao iz auta i krenuo da pucas uopste nije proslo ni priblizno 5 sekundi.
dostavi pov gde si BROJAO, Lock.Brojano je, lock.