Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
81422
Players nickname
Travko Escobar
Suspect ID
34516
Date of violation
Jan 24, 2026
Time of violation
13:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LA1pqvNHleo

Logan Carter

Player
Player
Kao prvo brojano ti je do kraja, nisi prisao da bi cuo, kao drugo, posalji ceo POV gde me zaustavljas i gde je vec poceo GunShots u gradu.

Logan Carter

Player
Player
Ovako kad okacis samo deo POV-a koji tebi odgovara nije validno, a jurimo se sigurno pola sata, i vec pola pancira nemam od tebe. ;)

Logan Carter

Player
Player
Naravno da se ne plasim, ali ceo POV, oba traffic stop-a. Posto me ganjas citav dan. A brojano ti je do 5, samo si predaleko. Brojis tu kao sporo namerno da ispadne da ti nije brojano. Glumis pametnjakovica. A glavno pitanje je kako si sam u patroli? U svakom slucaju, nebezbedno je da izadjes van grada sam u patroli, ko god da si i sta god da si. A kao sto vidis mi smo izasli izvan grada, gde nije vise tvoj rejon i nadleznost. ;) Igram mnoooogo duze od tebe i vidim da nemas pojma.

Travko Escobarr

Player
Player
Naravno da se ne plasim, ali ceo POV, oba traffic stop-a. Posto me ganjas citav dan. A brojano ti je do 5, samo si predaleko. Brojis tu kao sporo namerno da ispadne da ti nije brojano. Glumis pametnjakovica. A glavno pitanje je kako si sam u patroli? U svakom slucaju, nebezbedno je da izadjes van grada sam u patroli, ko god da si i sta god da si. A kao sto vidis mi smo izasli izvan grada, gde nije vise tvoj rejon i nadleznost. ;) Igram mnoooogo duze od tebe i vidim da nemas pojma.
5 sekundi trebas izbrojati kao pravih 5 sekundi a ne za 2 sekunde...

Logan Carter

Player
Player
5 sekundi trebas izbrojati kao pravih 5 sekundi a ne za 2 sekunde...
Ne spamuj vise, neka admin odluci.
Brojano je 5 sekundi, pogledaj da sam drzao uperenu pusku a nisam pucao, cim sam nanisanio brojano je, bio si preko auta daleko pa se nije culo, ali oke, ako ce prihvatiti neka prihvate, brojano je, odaljen si bio. Toliko od mene.

Travko Escobarr

Player
Player
Ne spamuj vise, neka admin odluci.
Brojano je 5 sekundi, pogledaj da sam drzao uperenu pusku a nisam pucao, cim sam nanisanio brojano je, bio si preko auta daleko pa se nije culo, ali oke, ako ce prihvatiti neka prihvate, brojano je, odaljen si bio. Toliko od mene.
od kako si izasao iz auta i krenuo da pucas uopste nije proslo ni priblizno 5 sekundi.

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Pregled žalbe u toku...

Svaki sledeći OffTop komentar biće kažnjen.

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu

ID 34516 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15

6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP pre nego što nekoga upucate. Na primer, izdajte im zahteve i ako ne poslušaju vaše zahteve u roku od 5 sekundi, možete ih ustreliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom