Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76555
Players nickname
Vuitton Loney
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jan 24, 2026
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/KbV65eY

Loney!

Player
Player
Pozdrav administracijo , naime pre mozda 3 nedelje usao sam na italijanski da pomognem mom drugu za famwar . u tom famu su bili neki nepoznati citeri koji su usli preko hotela i sad mi kad smo trebal da odigramo fam war ja sam pito admina da dodje do mene , on je napisao necu da dodjem do tebe , i ja sam mu opsovo majku na srpskom , 1h nakon fam wara tp-ao se admin do mog druga koji je drzo fam i rekao mu je da ce sve citere Project Blacklistati , ja imam povove neke koje su ukazale na to da nemam nikakav cheat. Ja iskreno mislim da taj admin gresi , ali evo mogu da vam dostavim neke povove koje sam imao dok sam igrao na italijanski server , hvala. i nadam se da je ovo bila neka greska.
EVO POVOVI OD ITALIJANSKOG SERVERA.
POV OD ITALIJASNOG
nakon mozda 1 h sam dobio Project Bl od francuskog servera.

Loney!

Player
Player
Pozdrav administracijo , naime pre mozda 3 nedelje usao sam na italijanski da pomognem mom drugu za famwar . u tom famu su bili neki nepoznati citeri koji su usli preko hotela i sad mi kad smo trebal da odigramo fam war ja sam pito admina da dodje do mene , on je napisao necu da dodjem do tebe , i ja sam mu opsovo majku na srpskom , 1h nakon fam wara tp-ao se admin do mog druga koji je drzo fam i rekao mu je da ce sve citere Project Blacklistati , ja imam povove neke koje su ukazale na to da nemam nikakav cheat. Ja iskreno mislim da taj admin gresi , ali evo mogu da vam dostavim neke povove koje sam imao dok sam igrao na italijanski server , hvala. i nadam se da je ovo bila neka greska.
EVO POVOVI OD ITALIJANSKOG SERVERA.
POV OD ITALIJASNOG
nakon mozda 1 h sam dobio Project Bl od francuskog servera.
Ispravka ,
nakon mozda 1 h sam dobio Project Bl od ITALIJANSKOG servera.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom