Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55177
Players nickname
Luis Drip
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Jan 24, 2026
Time
16:00
Proofs
//

Luis Drip

Player
Player
Здраво, поштована администрацијо, пишем вам из једног разлога, мислим да не заслужујем ову забрану коју сам добио.
Детаљно ћу је објаснити у наставку:
Банован сам јер наводно дао свој налог неком другом да игра, то није истина, ја имам само један налог и он је мој. Био је период када сам имао саобраћајну несрећу и тада нисам имао рачунар, док сам се опорављао играо сам од мог најбољи друг рачунар јер нисам имао свој. То је било око 3-4 месеца где сам играо на његовом рачунару. Онда сам му вратио његов рачунар и играо по некад када сам ишао код њега, не знајући да то није дозвољено, овај налог је само мој. Пре годину дана сам купио рачунар и од тада играм од куће са свог рачунара до данас, ако имају различите ИП адресе са интернета, једна је са кућног ВИФИ-ја, а друга са хотспота мог телефона (ако је могуче погледајте логове детељно видечете да сам узео рачунар (ако је потребно саличу и фактуре од рачунара) и од тада нема никакве друге рачунаре и Ип адресе). Једном сам био овако банован, и добио унбан , не знам зашто ме поново банују због исте ствари.Ја се надам да че те прихватити моју жалбу,пошто стварно ми је занимљиво на овом пројекту и све другаре које сам скупио ту и очу и даље да се дружимо и играмо заједно.Мислим да заслужујем унбан.Што се тиче ове пријаве од овог лика (59243 Vaso Black) то делује на први поглед истинито али није тако.Овај лик прети и мени и на мог другара и оче само да нас намести да добијемо банове.Замолио бих вас да погледате и моју предходну залбу де сам добио унбан и видече те да је истина то што вам ја кажем.
Као што можете да видите тај пов је од прошле године (2024г):
де сам био млаџи,Врло могуче тај тренутак да је мој друг играо док сам био ја код њега па да је он у том моменту причао,знате тај фазон кад се скупите код некога кучи и играте исту игру више другаре пошто није свако у могучности да има свој рачунар и тако дајље.
А овај снимак је од (2025г):
де сам мало стари једна ствар то,друга ствар од сваки микрофон је глас различни.Трече ове снимке нису његове преземао од овом форуму што је врло могуче и да су едитовани само да ми прети.
Овај је само мој налог и биче заувек а то што лик прича као да сам продавао налог то није истина.
Хвала вам на времену.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom