By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!trazi mu pasos a vidi mu ime i prezime e moj tutukane kako provociras samoSve u POV.
Sluzbeno lice udara gradjanina bez razloga u GZ.
Molim da se kazni svaki OFFTOPIC!
e moj tutukane pise ti ime i prezime a ti mu trazis pasos e moj tutukane
ma pusti tutukana place za svaku sitnicuAjde druze decko te slucajno udario ti kacis srami se
ja kad se vratim bolje ti je da begas od mene kad ja udjem ti izadjes bolje da te ne nadjem moj ti savjet ako te nadjem prvo cu da zovem moje drugare pa cu te prepustiti njima pa kad zavrsi oni i onda ces da letis ko ptica za brane a za taj crtani taman je za tebe jer si ti da ne popinjem sta vec da mi ne banaju forumKad se vracas sa odmora Zeljo?Sredio sam ti kanal na YT da mozes da slusas svoje pesme i kad igras jake RP-ove
bravo tutugane gledo si taj crtani bravo samo nastavi taj crtani to je jedini crtani za tebeAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA gledaj ga TABI sto je prgagav kao leptir
Ti si crveni na slikama? Ovi ostali su Hasan, onaj Tijago, i?
vi ste budale evo jos jednog tutukana ko ovaj prvi sto je znaci imamo dvoje tutukana na forumu![]()