Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76291
Players nickname
Zile Zileski
Administrators nickname
Peki Marocco
Date
Jan 25, 2026
Time
0000
Proofs
...

Riki Nevolja

Player
Player
Poštovani, Ja i moj prijatelj smo se pucali na najvišoj zgradi, sa desne strane gradilišta (ona najveća zgrada). Tokom tog događaja pucali smo se sa drugim igračima i uspeli

smo da ih ubijemo. Nakon toga smo krenuli da ih robamo. Tokom robanja, gospodin Peki Marocco mene i mog prijatelja je poslao u demorgan zbog navodnog kršenja pravila

GP 6.15. Smatramo da to nije tačno, jer se pomenuta lokacija nalazi u red zoni, a ne pod pravilom GP 6.15. Ukoliko smo prekršili neko pravilo, to bi eventualno moglo biti PZZ

1.1, s obzirom na to da smo bili blizu crnog tržišta. Takođe, igrač koji je pucao na nas nije dobio nikakvu kaznu, dok smo mi sankcionisani, što potvrđuju i drugi administratori

koji su izjavili da u ovom slučaju nije prekršeno pravilo. Zbog ovog warna postoji mogućnost da budem izbačen iz organizacije, kao i da odslužim 180 minuta zatvora, što

smatram neopravdanim. Zbog svega navedenog, molim vas da preduzmete nešto povodom ovog slučaja. ova zalba kacim i za mog prijatelja jer on nema forum nalog Žalba

se odnosi na: prijatelja i mene ID 75798 ID 76291

Sa poštovanjem,

Zile Zileski i Biba Znasse

Hvala na razmatranju.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Administrator je donio ispravnu odluku , samo je pravilo zamjenio , nije GP6.15 nego PZZ 1.1 , obzirom da kazna je ista ona ostaje
Taj dio krova koji je u liniji sa BM granicama je takodje GZ

Status
Not open for further replies.
Top Bottom