Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48245
Players nickname
Pera Bolo
Administrators nickname
Nepal Federov
Date
Jan 25, 2026
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/DdUouaQ

Pero13121

Player
Player
Naime dobio sam danas ban za anticheat... U igrici sam igro informal prije 2 sata te me prijatelj iz familije odvezao do bolnice gdje sam izaso iz igrice. Sad pokusavam uc u grand i pise mi da sam banan za anticheat meznam na koju foru... Ali na banu pise da sam banan neki dan u 7 mjesecu prosle godine, a ja sam cijelo ljeto bio na moru.
Sad neznam jel to neka greska ili slicno ali mozete u logovima vidjeti da sam ponovo kreno igrat grand prije 3 dana i da nisam na eventovima radio nesto puno killova ili koristio neki cit. Znaci nisam bio u igrici sad dok sam dobio ban tako da ne mogu pruzizi bilo kakav pov sto i sami mozete vidjeti. Ako hocete mogu dostaviti zadnji pov sa eventa na kojem sam bio to jest informal u 11 40 poslje kojeg sam oko 12 ili malo prije izasao iz igrice..

PUNO BI MI ZNACILO AKO BI MOGLI OVO DETALJNO PREGLEDATI ZATO STO STVARNO POSTUJEM PROJEKT I PRATIM SVA PRAVILA!

Hvala!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom