Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39683
Players nickname
Anja Plavsic
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jan 25, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1242052/#post-4315785

Anja Plavsic

#tetka
Player
Poštovani,

Dobila sam kaznu za Sex animacije u GZ.

Ovo je aposlutno kontradiktorno, da u RED ZONI, u tkzv Štikli, striptiz klubu gdje se izvodi animacija twerk koja je ne znam po čemu seks animacija, da se za to dobije kazna.

Kako se dobije kazna i po čemu, koje je to pravilo? Ja u red zoni, onome što server daje, a to je striptiz klub, nisam ga ja tamo postavila, gdje se radio. RP gazde mafijaša, gdje nas pobi igrač, ja dobijem kaznu Seks animacije u GZ, a ja u RED ZONI, sa argumentom da je kaznjivo makar bio RED ZONE.

Voljela bi da vidim gdje je to pravilo napisano na serverskim pravilima, po kom sam tačno pravilu kažnjena jer ovo je aposlutno kontradiktorno i nema smisla.

Twerk animaciju možeš izvesti u crvenoj zoni, svojoj kuci, na vrh brda, ali ne i u striptiz klubu u RED ZONI.

Da napomenem igrač koji se u tome trenutku nalazi u ležećem položaju, nema veze sa mnom, mogao je bilo ko da random tu bude, i sta opet bi ja dobila kaznu?

Imate nekolicu itema koji alaudiraju na seks na serveru, ako to obučem u RED ZONI, hocu opet biti kaznjena za Seks animacije u GZ.

Oprostite ali zbunjena sam i nije mi jasno za sta sam tacno dobila kaznu.

Lijep pozdrav
Anja

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom