Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
71401
Players nickname
Bojan Polumenta
Suspect ID
46708
Date of violation
Jan 25, 2026
Time of violation
1:31
Proofs
https://youtu.be/fpKZkpl_wGs

Miki Black.

Player
Player
vidise u povu da me covek vredja rekao mi da sam pickurina i da ce mi jebati sve po spisku
ID 46708 ti nije reko pickurino,druga stvar ako nisi spreman na uvrede,a igras rp bolje samo izgasi komp:)

Miki Black.

Player
Player
+ti ces da dobijes za gp 6.15,niko nije ni krenuo da te puca,plus zahtev za gp 6.15 nije ispostovan.

Miki Black.

Player
Player
Molim admina koji bude pregledavao ovu zalbu da zatrazi duzi pov od pocetka situacije jer je lik baitao i puca nas prvi bez brojanja,kad se vratio ubili su ga i tjt,neka dostavi pov od pocetka situacije,a ne da cuta pov u polovini situacije...

BGB

Player
Player
Molim admina koji bude pregledavao ovu zalbu da zatrazi duzi pov od pocetka situacije jer je lik baitao i puca nas prvi bez brojanja,kad se vratio ubili su ga i tjt,neka dostavi pov od pocetka situacije,a ne da cuta pov u polovini situacije...
ja nemam problem sa tim ja cu postaviti duzi pov ako administracija zatrazi i videce da lazes a kao prvo da sam ja baitao oni bi me ubili a posto nisu brojali pre toga zato su sad brojali.

Miki Black.

Player
Player
ja nemam problem sa tim ja cu postaviti duzi pov ako administracija zatrazi i videce da lazes a kao prvo da sam ja baitao oni bi me ubili a posto nisu brojali pre toga zato su sad brojali.
Decko ti si spaljen tebi nije odbrojano normalno i ti si samo poceo da pucas i ako te niko od nasih nije poceo pucati,dobices 6.15 za to,druga stvar ubijen si jer si pucao na nas prvi,jos si pre toga baitao i svaki put nam ulazis u dvoriste i pucas bez brojanja da bi ukrao 2 panela,treba sramota da te bude pajseru...

BGB

Player
Player
Decko ti si spaljen tebi nije odbrojano normalno i ti si samo poceo da pucas i ako te niko od nasih nije poceo pucati,dobices 6.15 za to,druga stvar ubijen si jer si pucao na nas prvi,jos si pre toga baitao i svaki put nam ulazis u dvoriste i pucas bez brojanja da bi ukrao 2 panela,treba sramota da te bude pajseru...
druze ja sam te kacio za ovo sto si cinio a ti ako imas pov od toga sto sam baitao slobodno okaci ali nemas posto nisam baitao a kao drugo vidise na forum od vaseg fama ko puca svaki put bez brojanja

Miki Black.

Player
Player
druze ja sam te kacio za ovo sto si cinio a ti ako imas pov od toga sto sam baitao slobodno okaci ali nemas posto nisam baitao a kao drugo vidise na forum od vaseg fama ko puca svaki put bez brojanja
Naravo da nemam pov od tvog baitanja jer ne kacim ja nego ti slepce,s obzirom na to ti trebas da dostavljas pov od pocetka situacije.

Mile Bucojevic

Player
Player
Prihvaćeno.

ID 46708 će biti kažnjen za Neadekvatno Ponasanje.
ID 71401 će biti kažnjen za Generalno pravilo 6.15
ID 69153 će biti kažnjen za Generalno pravilo 6.15
ID 38971 će biti kažnjen za Generalno pravilo 6.15

Neadekvatno Ponasanje- Rekli ste "Jebacu vam sve po spisku".

Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom