Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
73019
Players nickname
Keeno Kartezzi
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Jan 24, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/kAEqOpE

Keeno.tm

Player
Player
Postovana administracijo,

Pisem ovaj zahtev povodom trajnog bana zbog krsenja pravila G.P 1.1. Svjestan sam da sam prekrsio osnovna pravila servera te u potpunosti prihvatam odgovornost za svoje postupke. Desilo se jednom na pocetku mog igranja na ovome projektu i nece se ponoviti vise.

Imao sam problema sa PC-om nisam mogao da udjem preko njega te sam se logovao preko drugog PC-a da bi produzio kucu. Nisam znao da trebam javiti nekome za to. To je prvi i zadnji put da sam to uradio. Bio je pocetak mog igranja nisam znao pravila bas najbolje. Aktivan sam igrac, ulozio sam dosta novca i vremena u ovaj proekat te nebi volio da ode bas tako radi jedne greske.

Upoznao sam dosta dobre ekipe na ovome proektu i tako smo krenuli da pravimo familiju. Nakon zatrazivanja neformalne saznao sam da sam prekrisio G.P 1.1.

Prihvatam money wipe ili bilo koju drugu kaznu u svrhu unbana.

Hvala na izdvojenom vremenu za citanje i nadam se pozitivnom odgovoru.

LP Administracijo.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
U novoj zalbi dostavi ime prvobitnog social club akaunta sa kojeg je napravljen akaunt uz dokaz istog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom