Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76965
Players nickname
Angel Gievski
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Aug 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/TR9onjp

Matija Savic

Player
Player
Poštovana administracijo,

Obraćam vam se sa punom svešću o svojoj grešci i sa iskrenom nadom da ćete mi dozvoliti da se još jednom obratim kao neko ko želi da preuzme odgovornost i pokaže zrelost.Nakon vremena provedenog van grada, shvatio sam koliko mi je ovaj projekat značio. Grad, ljudi, poznanstva i momenti koje sam ovde doživeo ostavili su dubok trag na mene i upravo zato mi je ova situacija još teža.Bez ikakvog opravdavanja napravio sam grešku. Bez dozvole sam uzeo 20 semenki iz porodičnog skladišta. To je činjenica i toga sam u potpunosti svestan. Iako sam u tom trenutku bio nov igrač i nisam dovoljno poznavao pravila, danas razumem da neznanje ne oslobađa odgovornosti. Greška je bila moja i samo moja.Ne pišem ovo da bih tražio izgovor, već da bih pokazao da sam shvatio ozbiljnost svog postupka. Nikada mi nije bila namera da narušim autoritet porodice, administracije niti da zloupotrebim poverenje koje mi je ukazano. Upravo suprotno shvatio sam koliko je važno poštovanje pravila, hijerarhije i zajednice koju gradite.U međuvremenu sam naučio sva pravila, ali još važnije naučio sam lekciju o odgovornosti, strpljenju i poštovanju. Iskreno se kajem zbog onoga što sam uradio i svestan sam da se poverenje ne traži, već zaslužuje delima.Zato vas ponizno molim za još jednu, poslednju priliku. Spreman sam da prihvatim svaku odluku, ali ukoliko mi pružite šansu, obećavam da ću svojim ponašanjem, trudom i odnosom prema drugima pokazati da sam dostojan da budem deo ovog projekta. Želim da budem primeran građanin i da doprinosim razvoju i ugledu najboljeg balkanskog servera.

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate ovu poruku.

Sa dubokim poštovanjem,

Angel

Veliki pozdrav,

Poštovana administracijo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom