Postovani, zamolio bih vas da detaljno procitate i pogledate ceo POV iz zalbe Approved - Mass Rule Break | 81291, 8927, 47457, 79861
Pisem vam jer tvrdim da je zalba samo 1% priznata od onoga sto sam prijavio citiram deo zbog koga vam pisem:
"Drugi igrači neće biti kažnjeni jer nisu prekršili nikakva pravila koja su navedena, a i jer nisu na dužnosti.
Ovo je sve deo RP-a i treba da se reši IC putem.
Zakonik iz kog je naveden član 1.10, je takođe IC stvar."
Moj odgovor na odluku/tekst iznad:
Za kraj da kazem da civili/svi imaju pravo da se slobodno krecu javnim povrsinama bez uznemiravanja ili pracenja bez RP razloga. Status policijskog sluzbenika ne daje pravo na kontrolu ili vredjanje civila, a ponasanje sto se da videti u CELOM POV-u predstavlja zloupotrebu ovlascenja i krsi RP SERVER pravila.
Hvala na izdvojenom vremenu i razumevanju.
Pisem vam jer tvrdim da je zalba samo 1% priznata od onoga sto sam prijavio citiram deo zbog koga vam pisem:
"Drugi igrači neće biti kažnjeni jer nisu prekršili nikakva pravila koja su navedena, a i jer nisu na dužnosti.
Ovo je sve deo RP-a i treba da se reši IC putem.
Zakonik iz kog je naveden član 1.10, je takođe IC stvar."
Moj odgovor na odluku/tekst iznad:
- Navod da igraci „nisu na duznosti“ smatram netacnim, s obzirom da su se nalazili u okviru policijske stanice i Green Zone, koristili parking sa ogranicenim pristupom (tu ne moze svako da otvori vrata,udje, itd) i privilegije drzavne organizacije. Status sluzbenog lica ne prestaje skidanjem uniforme. "zaposleni u drzavnim organizacijama duzni su da se ponašaju profesionalno i odgovorno čak i van radnog vremena i van uniforme, jer predstavljaju državno lice i koriste privilegije organizacije."
- Vredjanje i pracenje civila u GZ bez RP razloga ne moze se smatrati „delom RP-a“, vec predstavlja FAIL RP i krsenje GZ pravila, sto je OOC prekrsaj i ne moze se resavati IC putem. Samo zamislite istu situaciju u IRL
- Clan 1.10 Zakona o organizaciji drzave San Andreas nije IC stvar, vec serverski pravilnik koji definise odgovornost organizacije za postupke svojih zaposlenih i kao takav se primenjuje u administrativnim odlukama.
Za kraj da kazem da civili/svi imaju pravo da se slobodno krecu javnim povrsinama bez uznemiravanja ili pracenja bez RP razloga. Status policijskog sluzbenika ne daje pravo na kontrolu ili vredjanje civila, a ponasanje sto se da videti u CELOM POV-u predstavlja zloupotrebu ovlascenja i krsi RP SERVER pravila.
Hvala na izdvojenom vremenu i razumevanju.