Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang | Emin Meehmedovic

Rejected
Status
Not open for further replies.

Cmoeeee

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Emin
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 7h
5. Vaš Discord: emcccoooo
6. Vaše ingame ime: Emin Meehmedovic
7. Vaš ID: 62785

Dodatne informacije

1. Lider za..... Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Kriminalna organizacija, imam iskustva u stvaranju RP-a kao lider bi imao veliku sposobnost da iskoristim iskustvo i da stvorimo RP
-Svidja mi se ona fontana u HQ, lokaciju HQ-a je na zanimljivom mestu i nalazi na vise zapostavljenom delu geta(red zone) pa ce bigi manje smetnji u toku RP aktivnosti
-Zelim da se pokazem dobro na poziciji lidera i steknem novo iskustvo na projekat, postati lider je za mene novo iskustvo i ako postanem lider imacu novu obavezu na projektu a svakako sam hteo samog sebe da zaduzim sa necim na projektu a ovo je za mene najboljs opcija …

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Lider treba da poveca nadzor nad igracima i da skrece paznju igracima da pomeraju RP granice, to sam primetio u mnogim organizacijama i mandatima da lideri prave gresku i zanemare odredjeno krsenje pravila, to necu dozvoliti sebi kao lider
-Upravo ovo je jedna od solucija za poboljsanje RP-a u organizaciji, smatram da organizacija ne moze funkcionisati kako treba u RP svetu ako Lider nema iskustva u RP-u i nije mu interes da RP-a ….

Rangovi :

13| Gazda - Boss

12| Desna Ruka - Right Hand
11| Savetnik Bande - Consigliere
—— High Command——

10| Veliki Gangster - Big Gangster
9| Turfer - Turfer
8| Pucač - Shooter
7| Grafitti majstor - Grafitti Master
6| Grafitti Team - Grafittu Team
5| Problematican - Troublemaker
4| Clan - Member
3| Ulicar - Street Playa’
2| Poznanik
1| Neznalac

Srecno svim ostalim kandidatima !

Johny Abyss

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno.
Discord koji ste naveli se ne nalazi na Grandovom Oficijalnom discordu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom