Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

zoky pinky

Player
Player
Ime:cici belevode
Pol:muski
Starost:15
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Beograd
Otac:Goran
Majka:Jovana
Težina:68kg
Visina:168
Boja očiju:braon
Boja kose:kosa
Tetovaže:torso,leva ruka,desna ruka
Prednosti:dobro baratam sa puskama,mogu1v2,dobro vozim
Slabost:imam slabe zivce

Rođen sam i odrastao u getu, u kraju gde se od malih nogu uči kako da preživiš. Kod nas nije bilo bajki ni velikih snova, samo beton, sirene i ljudi koji gledaju sebe. Otac mi je rano nestao iz života, a majka se borila koliko je mogla, ali nije mogla da me zaštiti od ulice. Već kao klinac sam shvatio da moraš biti tvrd ako želiš da opstaneš.

Škola me nije zanimala, jer sam više učio napolju nego u učionici. Stariji su mi pokazivali kako stvari stvarno funkcionišu, ko ima moć i kako se dolazi do para. Prvi poslovi koje sam radio nisu bili čisti, ali su donosili keš i poštovanje. U tom svetu nema grešaka, svaka pogrešna odluka može skupo da košta.

Vremenom sam naučio da verujem samo sebi i nekolicini ljudi koji su dokazali lojalnost. Nisam loš čovek, ali me život naučio da budem oprezan i hladan kad treba. Ne tražim probleme, ali ako me neko izazove, znam da odgovorim. Moj cilj je da izađem iz siromaštva i napravim ime koje će se poštovati. Geto me je stvorio, ali ne planiram da tu i ostanem.

ishodi:
1.cici sme da pruza prvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci
2.cici sme da prica na radio sa revolverom/tejzerom u ruci
3.cici sme da kupi stvari sa poda sa revolverom/tejzerom u ruci
4.cici sme da pretrazuje i krade gotovinu sa bilo koje strane sa revolverom/tejzerom u ruci
5.cici sme da ide 1v2 iz iskustva koje je stekao tokom zivota

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom