Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66079
Players nickname
Bake Fresh
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 26, 2026
Time
00:00
Proofs
//

Bake Fresh

Player
Player
Postovana Administracijo,

Pisem ovo zalbu povodom blackliste za admine koja mi je vracena bez razloga. Naime, administracijo ja dobro znam kao i vi sta se desilo u proslosti zbog koje jesam dobio blacklistu 17.07.2025. godine. Kada sam slagao administratora Nixu Simbu (zbog toga mi je i da danas zao). Kada sam dobio blacklistu citavo vrijeme sam kacio zalbe i ulagao trud za pisanje zalbi. Na moju zalost svaka je bila odbijena. Sve dok se nisam javio administratoru Abraham Elkhabib u direktnom porukom 28.12.2025. godine. On me je pitao za ID. Ja sam mu napisao moj ID, i on mi je uzvratio porukom "skinuta ti je bl, mozes se prijaviti". Slljedeci dan 29.12.2025. godine, ja sam napisao admin aplikaciju (link od aplikacijehttps://gta5grand.com/forum/threads/1219093/). Tokom svih tih dana ja sam bio dosta aktivan pritom bez jednog prekrsenog pravila. Da bi mi Senior Administrator Niko Salamanca odgovorio da mi je aplikacija na razmatranju 4.01.2026. godine. Ja sam strpljivo cekao sve do 18.01.2026. godine, kada me je Senior Administrator Niko Salamanca pozvao na invervju. Ja sam mu se javio i on mi je rekao da se javim jos jednom Senio Administratoru Denis Miic za ispitivanje. Sto sam ja i uradio. Ja i administrator Denis Miic smo se dogovorili za termin ispitivanja koji se desio 18.01. 2026.godine, u 18:20h. Dok me je ispitivao sa nama u voice je bio jos jedan Senio Administrator Milos Borge, ali nije pricao bio je mutan, kada se ispitivanje zavrsilo administrator Denis Miic mi je rekao da sam prosao sa 3 ili 4 greske (nisam siguran). Rekao mi je da se javim Curatoru Administracije Aldinu Verstappenu za termin ubacivanja. Sto sam ja i uradio, poslao sam link aplikacije ime i prezime i ID 18. 01. 2026. godine u 22:32. Curator Administracije Aldin Verstappen mi je odgovorio "Kontaktirat cu te". Prosla je jedna nedjelja i Curator Administracije Aldin Verstappen mi je napisao "Da li si tu ?". 25. 01. 2026. godine u 18:24h. Na zalost ja tada nisam mogao da udjem u igricu jer nisam bio kuci. Na to mi je Curator Administracije Aldin Verstappen odgovorio "Javi se". Ja sam mu na to odgovorio "Vazi". Malo kasnije u 19:04 istog dana meni stize poruka do Curator Administracije Aldin Verstappen koja glasi "u 21 ponovo ubacujem". Ja odgovaram u 19:22 "Vazi. Tu sam, evo upravo ulazim ingame.". Do 21h ja sam zavrsio sve sta sam trebao dao otkaz u organizaciji i izasao iz familije kao jos neke stvari. U 20:48 stize poruka od Curator Administracije Aldin Verstappena "Moze sada". Ja sam na to odgovorio "Moze.". Odmah zatim meni Curator Administracije Aldin Verstappen posalje link od admin discorda. Ja kliknem dugne "Join" i pise mi da se nemogu pridruziti jer sam banan sa servera. Ja napisem Curatoru Administracije Aldin Verstappenu da me mora unbanat jer sam prije imao blacklist i da sam bio banan sa servera. Malo kasnije meni Curator Administracije Aldin Verstappen napise "Nazalost nije moguce , receno mi je da ti je BL vracena upravo". Nakon toga sam pitao zasto da bi mi on rekao da mi nesmije kazati. Takodje sam ga pitao "Da li je BL trajna" kao i Chief Administratora Abrahama Elkhabiba. Da nebih dobio niti jedan odgovor.

Ovdje gore sam vam ispricao sta se desilo. Samo bih volio da mi odgovorite na neka pitanja:
Zasto mi je BlackLista vracena?
Zasto ne mozete da mi date razlog?
Da li je BlackLista trajna?

PS.
Uz sve ovo posloje dokazi koji u slucaju potrebe mogu da dostavim.
Takodje se izvinjavam ako sam nekog uvrijedio, znajte da mi nije bila namjera.

S postovanjem,
Bake Fresh

Status
Not open for further replies.
Top Bottom