Dobar dan Administracijo, izvinite za juce nismo se razumeli nista sacu da vam objasnim sve.Ovako ja sam Stefan, ja sam mladzi brat od Teodor Grncarevski njegov id je 76901, e sada ja sam igrao na njegov acc skupljao sam mu pare i to i mnogu mi se svidelo da igram, sve dok ni je doslo do tog momenta da je moj starii brat Teodor Grncarevski skarao sa adminima i uradio glupost, i da zasluzio je kaznu ali meni je krivo sto posle tog trenutka kad su njega banovali ja sam napravio novi acc ali kad sam otisao da se logiram cim sam se logirao odma sam i ja dobio ban, neznam zbog ceka novi sam napravio i kada sam usao odma ban, dali mozete da resite ovo molim vas stvarno mi se igra na ovom serveru, a ja i moj bratu smo igrali na jedan acc da ne pravimo 2, i igramo na isti kompjuter molim administraciju da mi resite da mogu ponovo da igram ili da mi objasnite kako ponovo da igram, na istom kompjuteru zato sto imamo samo jedan i ja i moj brat, hvala sto ste visli moju zalbu i nadam se da ce te resiti problem. i jos nesto za ID stavio sam na ovom acc sto sam napravio posle njegovog bana.