Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
85035
Players nickname
Goth BoiClique
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Jan 26, 2026
Time
18:00
Proofs
https://ibb.co/8LMJxRXX https://www.youtube.com/watch?v=1cMDUFVfDcA https://ibb.co/Xnmsdv9

Goth BoiClique

Player
Player
Dobro vece administracijo,

Danas oko 18:00 dobio sam PC ček od admina Milos Borge. Pristao sam na taj PC ček.
Prvo je tražio da isključim Nvidia Replay i Xbox Game Bar, što sam naravno i uradio. Posle toga mi je rekao da uđem u igru (što sam i uradio). Onda je rekao: „Skoči u vodu.“ Kao što se vidi na admin POV-u, imao sam potpuno obične, vanilla GTA fajlove (bez Reduxa ili bilo čega sličnog).
Zatim je radio test za aimlock: trebalo je da nišanim pored njega, pucam preko njegove glave itd. Eksplozije su bile potpuno standardne, baš kao u normalnom GTA 5.
Posle toga mi je admin rekao da skinem System Informer (Canary) – ali ja sam ga već imao instaliranog na računaru. Onda mi je rekao da ukucam „dnsc“ u pretragu System Informera i da prođem ceo proces sa „Strings“, „4“, „Mapped“ itd. Proveravao je razne stvari (uključujući poznate cheat sajtove), ali ništa nije našao.
Zatim sam morao da otvorim browser (Brave) i pokažem istoriju pretrage. Tražio je da potražim pojmove kao „Skript“, „Hydrogen“, „1337“, „Cheat“, „Ro9an“. Sve sam uradio – naravno da u istoriji nije bilo ničega.

Posle toga sam morao da otvorim Nvidia aplikaciju i isključim Nvidia Overlay, što sam takođe uradio.
Zatim mi je rekao da ponovo ukucam „Brave“ u pretragu System Informera. Rekao je: „Klikni na Memory → Strings → 5 → Unicode → Mapped.“ Onda sam ponovo morao da unesem iste pojmove („Skript“, „Hydrogen“, „1337“, „Cheat“ itd.). Kada sam uneo „Hydrogen“, navodno se videlo da sam to tražio – iako je u putanji jasno pisalo: chrome://history/?q=hydrogen. Jasno se videlo: (History) i nema ekstenzije domena (.com, .gg, .net, .org itd.).
Isto se desilo sa „Skript“, „1337“ i „Cheat“: pojavljivali su se samo unosi sa (History), bez pravih sajtova kao npr. skript.gg. To je velika razlika.
Ipak je admin tvrdio da su sajtovi cheatsquad.gg i cheaterboss.com cheat sajtovi. Rekao sam mu to direktno tokom provere i sam proverio na telefonu: to su očigledno scam/phishing sajtovi, ne cheat sajtovi.

Ukratko: Banovan sam jer sam na zahtev admina uneo te cheat pojmove u pretragu Brave pregledača, a on je posle toga u System Informeru pronašao upravo te stringove u istoriji pregledača. To je njegova greška, a ne moja, ja te pojmove nisam tražio ni dobrovoljno ni tajno.
Rekao sam mu to više puta, ali je sve negirao i samo govorio „Ne“.
Za proveru: Sam sam ponovio isti test. U ovom videu se jasno vidi da radi tačno ovako:
Jasno se vidi:

Pre kucanja npr. „Skript.gg“ ili „Leet-cheat“ u Brave → 0 rezultata u System Informeru
Posle kucanja tih pojmova u pregledaču → odjednom se pojavljuju rezultati sa tačno onim razlogom zbog kog sam banovan

Dakle, to nije došlo od mene, već je nastalo zbog uputstava admina.
Molim vas da viši admin

ponovo pregleda POV PC čeka od Milos Borge-a
ponovo razmotri moj slučaj uz dokaze koje sam ovde naveo

Savet: Možete sami veoma lako da isprobate ovo, dobićete tačno isti rezultat kao u mom POV-U i na PC čeku.
Hvala unapred!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom