Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mia Immortal

Player
Player
██████╗ ██╗ ██████╗ ██████╗ ██████╗ ███████╗
██╔══██╗██║ ██╔═══ ██╗██╔═══ ██╗██╔══ ██ ██╔════╝
██████╔╝██║ ██║ ██║██║ ██║██║ ██║ ███████╗
██╔══██╗██║ ██║ ██║██║ ██║██║ ██║ ╚════██║
██████╔╝███████╗╚██████╔╝╚██████╔╝██████╔╝ ██████

╚═════╝ ╚══════╝ ╚═════╝ ╚═════╝ ╚═════╝ ╚══════╝
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________
1. Vaše ime IRL: Mia
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:2-5 sata
5. Vaš Discord: miah_1117
6. Vaše ingame ime: LiL Mia
7. Vaš ID: 63348

Dodatne informacije:
1.Lider za :𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭𝓼 𝓼𝓽𝓻𝓮𝓮𝓽 𝓰𝓪𝓷𝓰
2. Zašto želim biti Lider ove specifične organizacije?

1.
Imam sposobnost voditi i koordinirati članove, donositi prave odluke i osigurati da ekipa radi složno i učinkovito. Mogu implementirati planove koji povećavaju naš utjecaj i respekt u cijelom području.
2.Naša ekipa se nalazi u središtu geta, što nam daje prirodnu prednost. Znam kako iskoristiti tu poziciju za kontrolu teritorija i brz pristup informacijama, što čini ekipu jačom i organizovanijom.
3.Kao lider sam izuzetno komunikativna i mogu brzo prepoznati i riješiti svaki problem koji se pojavi. To omogućava ekipi da djeluje složno, da konflikti budu brzo riješeni i da se fokusiramo na ostvarivanje ciljeva.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. B
udući da smo smješteni u središtu geta, iskoristit ćemo tu poziciju za maksimalnu dominaciju. Svi članovi će biti aktivni na strateškim lokacijama, prikupljati informacije i nadzirati situaciju, kako bismo uvijek bili korak ispred drugih ekipa.
2.Svaki član mora sudjelovati u redovnom robanju i patroliranju, kako bismo stalno pokazivali prisutnost i održavali respekt u getu. To će biti obavezna aktivnost, jer samo stalnim angažmanom možemo biti dominantni.
3.Svaki dan ćemo održavati sastanke kako bismo analizirali nedostatke i planirali kako učiniti organizaciju snažnijom i moćnijom.

4.Svaki član će morati zaslužiti svoj čin, kako bi se održala ravnopravnost i poštovanje među svim članovima.
RANKOVI
13-Immortal
12-Gheto princeza
11-Turf Lord
10-Turfer
9- Graffiti Lord
8-Ghetto boy
7-Graffiti Team
6-Koordinator
5-Helper
4-Beginner
3- Starter
2- Ghetto početnik
1- SUSPEND

Johny Abyss

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Bloods Street Gang koji će se održati u utorak 27.01.2026. sa početkom u 18h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom