Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58529
Players nickname
srele zemunac
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Nov 1, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/xKnRJif

Srele Zemunac

Player
Player
Dobro vece draga administracijo pre izvrsnog vremena dobio sam ban za to sto sam pronadjen sa diskord serverom koji prodaje citove dog sam bio ispitivan za lidera,nikad nisam imao zelju nameru ili ista slico da naudim nekome ili da krsim pravila servera zeleo sam da vam se javim sa svojom stranom price kao i sa slikom kao dokaz gde sam imao zelju da vam se javim da vas zamolim za jos jednu sansu da zaigram no ovom serveru nisam nikad imao problema sa ovakvim starima na grandu imao sam dosta uspomena kao i mnogo upoznatih novih i dobrih ljudi zaista mi je zao za ovo sto se desilo i sto sam uradio diskord koji je meni pronadjen ja sam koristio za gun packove ni za sta vise sto je admin i video ali radio je ono sto je morao draga administracijo samo jos 1 priliku trazim da igram na ovom lepom projektu gde bih pristao na bilo koje uslove da se vratim nazad na server da ispravim svoje greske i da se vratim igranju sa svojim drustvom orihvatio sam svoju gresku i kroz ovo vreme ne igranja svatio sam da ni jedan server nije kao ovaj hvala vam na citanju moje prijave za unban
disc:sreta.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom