Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

zizzy kamata

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: od 6 do 8 h
5. Vaš Diskord: zizzy19092
6. Vaše Ingame ime: Zizzy Kamatas
7. Vaš ID: 50484
Dodatne Informacije
1. Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1U gradu sam vec veoma dugo imam puno iskustva u kriminalu bio HC u mnogo organizacija kao sto su Marabunda,Bloods,...Ali nikad nisam bio na poziciji lidera i zeleo bih da se oprobam na ovoj poziciji.Mislim da sam spreman da budem leader i da ucinim organizaciju najboljoj na serveru.

2.2Kada god sam vodio evente, oni su se zavrsavali uspesno, sto me je navelo da shvatim da imam sposobnost da budem lider. Mogu da upravljam eventima sa punom posvecenoscu i odgovornoscu. Siguran sam da mogu biti lider koji postuje pravila servera i ne dobija upozorenja. Uz dobar timski rad i planiranje, uvek mozemo postizati odlicne rezultate i ostati na vrhu.

2.3 Bio sam dosta puta u Ballasima i zelim da ballasi budu glavni u ghetto i da budu aktivni zato sto je posledjnjih dana ghetto prazan mi ce mo to promeniti.Ja kada prvi put usao u ballase sve krimilane organizacije su ratovale.Ja zelim da se svi spojimo i da se borimo protiv polije.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1 Radio bih dosta talacki barem 2 ili 3 u danu.

3.2 Dovodio bi ljude koji imaju dosta iskustva barem preko 10+ godina da ne rizukujemo da dobijemo warn.I pre ulaska obavezno ispitivanje.

3.3 Trudili bi se da svako ima svoj posao neko da ide da roba , neko da farba grafite...

3.4 Radili bi FZ raidove i pljacke prodavnica i gun storova.Pukusao bi da nas bude sto vise na eventima.

Rankovi:
13.Leader
12.Co-Leader
11.Hitman
10.OG
9.Turfer
8.Shot Caller
7.Grafiti team leader
6.Grafiti team
5.Ghetto boy
4.Diler
3.Baby ballas