By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Stvarno sam jako potresen ova osoba m je toliko psovala i vredjala da sam bio zgranut telim da se osoba kazni jer sam i dalje potresen i uzrujan u jednom delu mi je cak reko i da sam nevaspitan
Bata ti je reko da si picka nije te nijednom recju ooc uvredio ili ti spomenuo familiju?Stvarno sam jako potresen ova osoba m je toliko psovala i vredjala da sam bio zgranut telim da se osoba kazni jer sam i dalje potresen i uzrujan u jednom delu mi je cak reko i da sam nevaspitan
to je i dalje veliko vredjanje i omalovazavanje meni to smetaBata ti je reko da si picka nije te nijednom recju ooc uvredio ili ti spomenuo familiju?
upravu siBata ti je reko da si picka nije te nijednom recju ooc uvredio ili ti spomenuo familiju?
pa ako ti to smeta lepo obrisi igru brateto je i dalje veliko vredjanje i omalovazavanje meni to smeta
pa ako ti to smeta lepo obrisi igru bratž
Zelim da se svaki offtopic kazniStvarno sam jako potresen ova osoba m je toliko psovala i vredjala da sam bio zgranut telim da se osoba kazni jer sam i dalje potresen i uzrujan u jednom delu mi je cak reko i da sam nevaspitan
Stvarno sam jako potresen ova osoba m je toliko psovala i vredjala da sam bio zgranut telim da se osoba kazni jer sam i dalje potresen i uzrujan u jednom delu mi je cak reko i da sam nevaspitan