Informacije
Vaše ime IRL: Filip
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT+1 (Balkan)
Prosjek online po danu: 2–4 sata radnim danima, 4+ sata vikendom
Vaš Discord: delezan
Vaše ingame ime: Igor Fedorov
Vaš ID: 85671
Dodatne informacije
1. Lider za: Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Prvi razlog – Aktivnost i prisutnost u gangu:
Aktivan sam svaki dan i želim biti prisutan među članovima, učestvovati u akcijama i pomagati članovima da napreduju kroz RP situacije. Želim da Ballas gang bude organizovan i da svaki član zna svoje obaveze.
Drugi razlog – Organizacija i disciplina:
Gang treba jasnu strukturu i pravila. Kao lider bih se fokusirao na disciplinu i timski rad, uz redovne akcije.
Treći razlog – Razvoj članova i timski rad:
Želim da članovi napreduju kroz zasluge i aktivan RP. Fokusirao bih se na treninge novih članova i učenje RP pravila, kako bi cijeli tim bio spreman za različite RP situacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Ballas bi imao kvalitetniji RP kada bi se više radilo na organizovanim akcijama i boljoj internoj komunikaciji. Takođe bih uveo jasna pravila za ponašanje članova, kako bi se izbjegao nepotreban DM i kršenje RP pravila. Kroz strukturirane treninge i zajedničke akcije, članovi bi bolje razumjeli RP i svoje uloge unutar genga.
4. Rankovi Ballas genga
1 Suspend
2 Associate
3 Bandit
4 Street Soldier
5 Graffiti Team Junior
6 Graffiti Team
7 Graffiti Team Senior
8 Street Coordinator
9 Turfer
10 Graffiti Team Leader
11 El Capo
12 Consigliere
13 Godfather
5. Završna molba
Molim vas da ozbiljno razmotrite moju prijavu i omogućite mi priliku da vodim Ballas gang. Spreman sam dati maksimum i unaprijediti RP svih članova genga. Cilj mi nije lična korist, već stvaranje organizovane, aktivne i profesionalne jedinice koja će doprinositi kvalitetu RP-a na serveru.
Vaše ime IRL: Filip
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT+1 (Balkan)
Prosjek online po danu: 2–4 sata radnim danima, 4+ sata vikendom
Vaš Discord: delezan
Vaše ingame ime: Igor Fedorov
Vaš ID: 85671
Dodatne informacije
1. Lider za: Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Prvi razlog – Aktivnost i prisutnost u gangu:
Aktivan sam svaki dan i želim biti prisutan među članovima, učestvovati u akcijama i pomagati članovima da napreduju kroz RP situacije. Želim da Ballas gang bude organizovan i da svaki član zna svoje obaveze.
Drugi razlog – Organizacija i disciplina:
Gang treba jasnu strukturu i pravila. Kao lider bih se fokusirao na disciplinu i timski rad, uz redovne akcije.
Treći razlog – Razvoj članova i timski rad:
Želim da članovi napreduju kroz zasluge i aktivan RP. Fokusirao bih se na treninge novih članova i učenje RP pravila, kako bi cijeli tim bio spreman za različite RP situacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Ballas bi imao kvalitetniji RP kada bi se više radilo na organizovanim akcijama i boljoj internoj komunikaciji. Takođe bih uveo jasna pravila za ponašanje članova, kako bi se izbjegao nepotreban DM i kršenje RP pravila. Kroz strukturirane treninge i zajedničke akcije, članovi bi bolje razumjeli RP i svoje uloge unutar genga.
4. Rankovi Ballas genga
1 Suspend
2 Associate
3 Bandit
4 Street Soldier
5 Graffiti Team Junior
6 Graffiti Team
7 Graffiti Team Senior
8 Street Coordinator
9 Turfer
10 Graffiti Team Leader
11 El Capo
12 Consigliere
13 Godfather
5. Završna molba
Molim vas da ozbiljno razmotrite moju prijavu i omogućite mi priliku da vodim Ballas gang. Spreman sam dati maksimum i unaprijediti RP svih članova genga. Cilj mi nije lična korist, već stvaranje organizovane, aktivne i profesionalne jedinice koja će doprinositi kvalitetu RP-a na serveru.