Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Lider za The Ballas Gang I Bogdan Caldwell

Status
Not open for further replies.

Bogdan102

Player
Player
1. Vaše ime IRL - Bogdan
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - Gmt+2
4. Prosjek online po danu - 5 do 10h
5. Vaš Discord - bogdan1293
6. Vaše ingame ime - Bogdan Caldwell
7. Vaš ID - 81952

Dodatne informacije
1. Lider za..... The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

• Iskustvo i poznavanje organizacije
    Dugo sam aktivan na serveru i dobro poznajem nacin rada ove organizacije, pravila i ulogu u rp-u. Smatram da mi to iskustvo omogucava da vodim organizaciju odgovorno, realno i u skladu sa rp pravilima, bez nepotrebnih gresaka koje kvare rp.
  • Unapredenje kvaliteta rp-a
    Kao lider Zelim podici kvalitet roleplaya unutar organizacije i sire, kroz jasna pravila, realne rp situacije i aktivnu komunikaciju s clanovima. Cilj mi je da organizacija bude zanimljiva i drugima na serveru, a ne samo svojim clanovima.
  • Organizacija i rad s clanovima
    Smatram da dobar lider mora znati motivisati i usmjeravati clanove svoje organizacije. Spreman sam uloziti vrijeme u treninge, planiranje aktivnosti i rjesavanje problema unutar organizacije, kako bi svi clanovi imali jasne zadatke i osjecaj pripadnosti

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Mislim da je najbitnije da ljudi koji ulaze u organizaciju znaju osnovna rp pravila i kako se ponasati u rp situacijama. Ne bih tražio odredjene godine za ulazak, jer smatram da i pocetnici trebaju dobiti sansu da udju u neku organizaciju i da kroz igru nauce kako rp funkcioniše.Trudio bih se da bude sto vise rp-a, a sto manje OOC prica u razgovorima. Uz pomoc ljudi koje znam i koji imaju iskustva, organizovao bih razne aktivnosti i evente na dnevnom nivou. Bilo bi dosta akcije poput talackih situacija, pljacki i slicnih rp scenarija, kako clanovima ne bi bilo dosadno i da organizacija uvijek bude aktivna.

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Ballas koji će se održati u nedelju 01.02.2026. sa početkom u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom