Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za asistenta administracije | Sheky Benz

Rejected
Status
Not open for further replies.

Sheky Benz

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: Gmt+2
4. Od kada do kada ste inace ingame: Od 15:30 do uvece sve zavisi
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): oko 6-8 sati dnevno
6. Vaš Discord: shekybenzsheky
7. Vaše ingame ime: Sheky Benz
8. Vaš ID: 36183
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Apliciram za Asistenta Administracije

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin? - Zelim postati Asistent Administracije jer sam vec bio Administrator ovog projekta nekih 5,6 puta ne znam tacno , Nikad nisam bio asistent pa bih zelo da isprobam nesto novo , imam iskustva zelim ponovo uci u taj tim jer imam volju i zelju za radom u administraciji...

2. Koje su vaše prednosti? Moje Prednosti su jednostavno iskustvo sa ovim poslom,Strpljiv sam nisam Nervozan Snalazljiv takodje i Spretan Ne radim neke stvari brzo nisam brzoplet,Imam iskustvo sa ovim poslom..!!!

3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti , imam strpljenja za sve....

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Naravno Da sam spreman da Napustim RP zivot, Takodje spreman sam u ovom poslu da pomazem I starim i novim Ljudima na ovom projektu!

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Naravno kada bih ga imao.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Trenutno Me ništa ne sprečava a Ni Nece!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom