1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4–9 sati
5. Vaš Discord: Nikelodeon1234
6. Vaše ingame ime: Andjela Killa
7. Vaš ID: 77542
Prvi razlog
Imam dovoljno iskustva sa crime organizacijama i mislim da cu moci sa mojim vestinama lagano savladati sve
Drugi razlog
Moj plan je da malo da poboljam pucanje u gheto naselju kako bi rp bio bolji i napravili bi takmicenje u najvise opljackanih ljudi
Treći razlog
Vodio bih nove ljude i ljude koji nisu iskuni u pucanju u arenu gde bi malo naucili da pucaju
Rankovi:
HC rankovi :
13-Lider
12-Underboss
11-Boss
—————————————————————
10-Shoter
9-Turfer
8-Grafiti leader
7-Grafiti team
6-Hustler
5-Gangster
4-Mini gangster
3-Capo
2-Mini capo
1-Suspend
Srecno ostalim kandidatima vasa Andjela Killa🩵
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4–9 sati
5. Vaš Discord: Nikelodeon1234
6. Vaše ingame ime: Andjela Killa
7. Vaš ID: 77542
Dodatne informacije
1. Lider za: The Ballas Gang2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Želim da budem lider [B]The Ballas Gang (Ballasi)[/B]iz tri glavna razloga koja su direktno vezana za roleplay i samu aktivnost organizacijePrvi razlog
Imam dovoljno iskustva sa crime organizacijama i mislim da cu moci sa mojim vestinama lagano savladati sve
Drugi razlog
Moj plan je da malo da poboljam pucanje u gheto naselju kako bi rp bio bolji i napravili bi takmicenje u najvise opljackanih ljudi
Treći razlog
Vodio bih nove ljude i ljude koji nisu iskuni u pucanju u arenu gde bi malo naucili da pucaju
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Za pobosljanje rp-a bi napravio takmicenje u najvise opljackanih ljudi svake nedelje pobednik bi dobio bonus i tako bi moj momci/devojke imali motivaciju .Poseban deo organizacije za grafite
Svaki clan koji farba grafite dobijace binus za svaki grafit uz dokaz na The Balas Gang discordu i napravicemo poseban rank.Rankovi:
HC rankovi :
13-Lider
12-Underboss
11-Boss
—————————————————————
10-Shoter
9-Turfer
8-Grafiti leader
7-Grafiti team
6-Hustler
5-Gangster
4-Mini gangster