Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Prijava za Leadera the Ballas | Mihailo Sefovskii

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mihailo.

Player
Player
Vaše ime u RL:
Mihailo

Vaše godine(IC):15

Vaše godine(OOC): 21

Vremenska zona:
GMT +1

Prosječna aktivnost na dan:
8–11 sati

Vaš Discord:
mihsilo__52177

Vaše Ingame ime:
Mihailo Sefovskii

Vaš ID:
82101

🔹 Dodatne informacije

Organizacija za koju se prijavljujete:
The Ballas Gang

❓ Zašto želite biti Lider ove organizacije?

(Navedena tri razloga sa objašnjenjem)

1. Iskustvo i znanje u Crime RP-u
Posedujem veliko iskustvo u Crime RP segmentu igre. Bio sam član više gang i kriminalnih organizacija, kao i u situacijama gde sam imao vodeću ulogu. To mi je omogućilo da naučim kako funkcionišu gang sistemi, turfovi, hijerarhija i odgovornost lidera. Takođe imam već pripremljen turf team, spreman za ozbiljne RP situacije, turfove i konstantnu aktivnost.

2. Jasan plan i vizija za RolePlay
Moj cilj je da Ballas gang dobije snažan ulični identitet. Planiram realističan geto RP sa muzikom u HQ-u, ghetto vozilima, okupljanjima i svakodnevnim aktivnostima koje doprinose atmosferi. Fokus mi je na planiranim akcijama, pljačkama i kriminalnim operacijama koje imaju smisao i uklapaju se u širu RP priču, a ne na nasumičnoj akciji bez konteksta.

3. Liderske sposobnosti i timski rad
Kao lider sam odgovoran, odlučan i fokusiran na timski rad. Poštujem hijerarhiju i trudim se da svaki član zna svoju ulogu u organizaciji. Cilj mi je da izgradim zajednicu u kojoj vlada poverenje, disciplina i međusobno poštovanje, uz striktno poštovanje pravila servera. Takođe, težim korektnim odnosima sa drugim gangovima kako bi RP bio realističniji i izazovniji, posebno u interakcijama sa državnim frakcijama.

💡 Savjeti za poboljšanje RolePlay nivoa u organizaciji
• Novi članovi će prolaziti detaljnu proveru, uključujući znanje pravila geta i osnova kriminalnog RP-a.
• Prijem u organizaciju neće biti moguć za igrače sa manje od 5 godina IC života, kako bi se zadržao kvalitet RP-a.
• Organizacija neće zavisiti samo od lidera — planiram postavljanje više zamenika i viših rankova kako bi sve funkcionisalo stabilno i bez zastoja.
• Turfovi i pljačke biće organizovani uz jasnu komunikaciju i dobru pripremu, gde svaka akcija ima IC smisao i nastavak RP priče.
• Nakon većih akcija planirana su zajednička okupljanja i druženja, radi jačanja atmosfere i povezanosti članova.
• Organizacija će uvek imati aktivan i spreman turf team, uz dobar balans između IC i OOC ponašanja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom