Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55177
Players nickname
Luis Drip
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Jan 22, 2026
Time
10:43
Proofs
//

Luis Drip

Player
Player
Zdravo poštovani Aldine, pišem vam iz jednog razloga, mislim da ne zaslužujem ovu zabranu koju sam dobio.Zatoa sto za to sam dobijo jednom ban i sad opet dobije ban sa iste dokaze istu kaznu nakon godinu dana.Ja od tad kad sam dobio ban zbog toga nikad vishe od tad se nije to dogodilo_Objasnicu deteljnije:

Banovan sam jer navodno dao svoj nalog nekom drugom da igra, to nije istina, ja imam samo jedan nalog i on je moj.
Ovako ja sam banovan po neko razmatranje za Twinka acc e ovako ja nisam nikome dao acc ni pak sam prodao acc ili slicno nego ja sam igrao cjelo vreme od mojoj kuci na moj racunar e sada taj racunar mi je dao drug na korishtenje nekoliko meseca...pa morao sam da mu vratim njega racunar zato sta njegov se pokravio i trebalo mu je racunar pa uzeo mi ga moj sta mi je dao.Pa onda meni se bas puno igralo na vashi server i ja kad god sam ishao kod mog druga ja sam igrao od njegove kuce na njegovi racunar i zato vi mislite da je twinka acc.E sad proshlo neko vreme ja sam skupio novac za racunar i od tad samo igram od moje kuce sa moje Ip adrese i ip adrese od mog telefona sa hot spot.Ja od tad kad sam dobio prvi ban sam procitao sve pravila detaljnije i nikad od tad nisam ni jedno prekrshio.Ja zahtevam ako je moguce da razgledate detaljnije i da mi recite u cemu je problem posto ja kunem se da nisam ni jedno pravilo prekrshio_Od tad kad sam kupio racunara do dan danas nema nikakve druge ip adrese i slicno a to je bio na 10.01.2025 kad sam kupio racunara.
Hvala vam puno pocituvana Administracijo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom