Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Stefan Shababs

Player
Player
Vase Ime u RL:Stefan
Vaše godine:16
Vremenska zona:GMT+1
Prosječna aktivnost na dan:4-6h
Vaš Diskord pana7491
Vaše Ingame ime:Marrow Shababs
Vaš ID:50015
Dodatne informacije:

Lider za:The Ballas

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1.Volio bih se ukusat u necemu novom. Bio sam u raznim organizacija HC i imam dovoljno iskustva da budem lider organizacije.

2.2.Iskustvo i znanje o pravilima.kao sto sam reko bio sam u raznim organizacijama i imam dosta iskustva , vec duze vreme sam u gradu i mislim da sam vec naucio sva pravila.
2.3.Najveci cilj ove organizacije jeste da osvojimo sezonu tj da dodemo do 47 teritorija.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

-skopio bi savez sa nekom bandom
-HC team bi bio samo iskusan posvecen i aktivan i naravno nece biti toksicni prema nizim cinovima
-mnogo veci broj talackih za razliku od ostalih lidera
-svake sedmice ljudi bi dobijali bonuse za njihov trud i zalaganje za organizaciju
-ljudi koji malo znaju o organizaciji bi dao sansu i pokazao im kako se radi pravilan RP
-graffit team bi bio aktivan i zalagao bi se za grafite uz to bi dobijali i bonus.

1-suspend
2-Newbie
3-Rookie
4-Ghetto boy
5-Ghetto veteran
6-Ghetto Killer
7-Graffit team
8-Graffit team leader
9-Turfer
10-O.G Sindicato
11-Big Boss
12-Boss
13-Leader​

Strahinjaaa

Player
Player
is this tuff
Vase Ime u RL:Stefan
Vaše godine:16
Vremenska zona:GMT+1
Prosječna aktivnost na dan:4-6h
Vaš Diskord pana7491
Vaše Ingame ime:Marrow Shababs
Vaš ID:50015
Dodatne informacije:

Lider za:The Ballas

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1.Volio bih se ukusat u necemu novom. Bio sam u raznim organizacija HC i imam dovoljno iskustva da budem lider organizacije.

2.2.Iskustvo i znanje o pravilima.kao sto sam reko bio sam u raznim organizacijama i imam dosta iskustva , vec duze vreme sam u gradu i mislim da sam vec naucio sva pravila.
2.3.Najveci cilj ove organizacije jeste da osvojimo sezonu tj da dodemo do 47 teritorija.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

-skopio bi savez sa nekom bandom
-HC team bi bio samo iskusan posvecen i aktivan i naravno nece biti toksicni prema nizim cinovima
-mnogo veci broj talackih za razliku od ostalih lidera
-svake sedmice ljudi bi dobijali bonuse za njihov trud i zalaganje za organizaciju
-ljudi koji malo znaju o organizaciji bi dao sansu i pokazao im kako se radi pravilan RP
-graffit team bi bio aktivan i zalagao bi se za grafite uz to bi dobijali i bonus.

1-suspend
2-Newbie
3-Rookie
4-Ghetto boy
5-Ghetto veteran
6-Ghetto Killer
7-Graffit team
8-Graffit team leader
9-Turfer
10-O.G Sindicato
11-Big Boss
12-Boss