Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Meehmedovic
Suspect ID
47810
Date of violation
Jan 29, 2026
Time of violation
18:08
Proofs
https://youtu.be/4LixQGXV6MM

Cmoeeee

Player
Player
igrac se pre svega ukljucuje u temu cak i ako je totalno nepoznat i nebitan i pritom spominje ime neke osobe nagadjajuci da je ta osoba iz mog privatnog zivota pa bi molio da se kazni igrac a ako nije moguce igrac da se barem blokira igracev forum

Lazar Munchmallow

Player
Player
Koji god admin bude pregledavao ovu zalbu da pogleda ove zalbe na njega,
Igrac je trebao biti kaznjen 2 puta za irl threat, i da je forum warrior, plus da ne govorim o njegovim aplikacijama za lidera i admina😀
takodje ova poruka se ne odnosi ni na jednu osobu🙈
Plus da kazem da ovde nema nikakve IRL ili bilo sta lose usmereno prema igracu, Hvala:)

Last edited:

Cmoeeee

Player
Player
Koji god admin bude pregledavao ovu zalbu da pogleda ove zalbe na njega,
Igrac je trebao biti kaznjen 2 puta za irl threat, i da je forum warrior, plus da ne govorim o njegovim aplikacijama za lidera i admina😀
Plus da kazem da ovde nema nikakve IRL pretnje usmerene prema igracu, Hvala:)
Vise je forum warrior onaj koji se javlja na svaku zalbu koja nije vezana za njega a to si ti totalni nebialac

PS da li neko zna dobro prezime da stavim in game a da pocinje na slovo J

Lazar Munchmallow

Player
Player
Pito si me pre je l mi poznata osoba “Sabina”
Nego da pitam ja tebe je l ti poznat ovaj ?

imgur.a/9PfxFP1
Ja te pitao jel znas osobu, Ja ti nisam rekao nista vezano dal je privatna osoba ili ne, To ti je isto kao kad bi pitao jel ti poznata osoba cmoee ili bilo ko. Takodje da navedem da nije izneta bilo kakva privatna inormacija (lokacija,adresa,info neki o njemu, ili slika )To sto si ti shvatio tako nije moj problem niti bilo koja vrsta Doxing

Last edited:

Cmoeeee

Player
Player
Ja te pitao jel znas osobu, Ja ti nisam rekao nista vezano dal je privatna osoba ili ne, To ti je isto kao kad bi pitao jel ti poznata osoba cmoee ili bilo ko. To sto si ti shvatio tako nije moj problem niti bilo koja vrsta Doxing
Zanimljivo, secam se zadnji put kad sam te isibao 1 na 1 lepo smo se pozdravili i otisli svako svojim putem a sada se buljaris drugima protiv mene ali okej da vidimo dalje sta sledi

Lazar Munchmallow

Player
Player
Zanimljivo, secam se zadnji put kad sam te isibao 1 na 1 lepo smo se pozdravili i otisli svako svojim putem a sada se buljaris drugima protiv mene ali okej da vidimo dalje sta sledi
Kao prvo ja nisam rekao bilo koju privatnu informaciju sto otkriva o tebi ili da ti naskodi, drugo sam dolazis i smaras mene

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom