igrac se pre svega ukljucuje u temu cak i ako je totalno nepoznat i nebitan i pritom spominje ime neke osobe nagadjajuci da je ta osoba iz mog privatnog zivota pa bi molio da se kazni igrac a ako nije moguce igrac da se barem blokira igracev forum
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vise je forum warrior onaj koji se javlja na svaku zalbu koja nije vezana za njega a to si ti totalni nebialacKoji god admin bude pregledavao ovu zalbu da pogleda ove zalbe na njega,
Igrac je trebao biti kaznjen 2 puta za irl threat, i da je forum warrior, plus da ne govorim o njegovim aplikacijama za lidera i admina
Plus da kazem da ovde nema nikakve IRL pretnje usmerene prema igracu, Hvala![]()
Hahah posle ti mene kacis za Doxing? trebam ja sad tebe da okacim za spominjanje privatnih ljudi?pozdravlja vas gordana
Pito si me pre je l mi poznata osoba “Sabina”Hahah posle ti mene kacis za Doxing? trebam ja sad tebe da okacim za spominjanje privatnih ljudi?Okej
![]()
Al ti je glava ko stubDobar mi ajfon![]()
Al ti je glava ko stub
Ja te pitao jel znas osobu, Ja ti nisam rekao nista vezano dal je privatna osoba ili ne, To ti je isto kao kad bi pitao jel ti poznata osoba cmoee ili bilo ko. Takodje da navedem da nije izneta bilo kakva privatna inormacija (lokacija,adresa,info neki o njemu, ili slika )To sto si ti shvatio tako nije moj problem niti bilo koja vrsta DoxingPito si me pre je l mi poznata osoba “Sabina”
Nego da pitam ja tebe je l ti poznat ovaj ?
imgur.a/9PfxFP1
Zanimljivo, secam se zadnji put kad sam te isibao 1 na 1 lepo smo se pozdravili i otisli svako svojim putem a sada se buljaris drugima protiv mene ali okej da vidimo dalje sta slediJa te pitao jel znas osobu, Ja ti nisam rekao nista vezano dal je privatna osoba ili ne, To ti je isto kao kad bi pitao jel ti poznata osoba cmoee ili bilo ko. To sto si ti shvatio tako nije moj problem niti bilo koja vrsta Doxing
Kao prvo ja nisam rekao bilo koju privatnu informaciju sto otkriva o tebi ili da ti naskodi, drugo sam dolazis i smaras meneZanimljivo, secam se zadnji put kad sam te isibao 1 na 1 lepo smo se pozdravili i otisli svako svojim putem a sada se buljaris drugima protiv mene ali okej da vidimo dalje sta sledi