Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3406
Players nickname
Shimizuki Bozuki
Suspect ID
24227 18850
Date of violation
Jun 14, 2022
Time of violation
15:55
Proofs
https://youtu.be/02N8Mrcr0IU

Ryan Emm

Player
Player
Klip 2:
Evo kao sto vidite u prvom klipu CRali su nas gdje smo mi odletjeli u zrak i napravili PG, nakon naseg slijetanja na zemlju odmah su poceli pucati. Mislim da se nakon CR i naseg kratkog leta PG svaka RP interakcija u smislu robanja trebala zaustaviti. Ipak oni odlucuju posle Failanog RPa nas robati(Klip 2), dizu mog prijatelja te nakon toga dizu mene (doktor kroz auto) gdje je bila situacija 5 ljudi roba 2 covjeka ne njihovom greskom. To je iskoristio moj prijatelj da pobjegne(sto svakako nije krsenje FearRP pravila, pogotovo ako je RP situacija zavrsena njihovom krivicom) i ostao sam ja gdje sam im dao sto sa imao. Zahtjevam kaznu za ova 2 covjeka sto su nas pucali posle Failanja.

coja prime

Player
Player
Klip 2:
Evo kao sto vidite u prvom klipu CRali su nas gdje smo mi odletjeli u zrak i napravili PG, nakon naseg slijetanja na zemlju odmah su poceli pucati. Mislim da se nakon CR i naseg kratkog leta PG svaka RP interakcija u smislu robanja trebala zaustaviti. Ipak oni odlucuju posle Failanog RPa nas robati(Klip 2), dizu mog prijatelja te nakon toga dizu mene (doktor kroz auto) gdje je bila situacija 5 ljudi roba 2 covjeka ne njihovom greskom. To je iskoristio moj prijatelj da pobjegne(sto svakako nije krsenje FearRP pravila, pogotovo ako je RP situacija zavrsena njihovom krivicom) i ostao sam ja gdje sam im dao sto sa imao. Zahtjevam kaznu za ova 2 covjeka sto su nas pucali posle Failanja.
prvo nije cr jer ste vi naleteli na nas mi smo bili u nasoj traci, drugo tvoj prijatelj je imao puske na glavi i pobegao to je fear rp a ti si trebao pobeci jer ti niko nije drzao puske na glavi i bolnicar je slucajno krenuo i tebe dizati. Tkd to nije CR cak ste vi uradili Fear Rp

coja prime

Player
Player
prvo nije cr jer ste vi naleteli na nas mi smo bili u nasoj traci, drugo tvoj prijatelj je imao puske na glavi i pobegao to je fear rp a ti si trebao pobeci jer ti niko nije drzao puske na glavi i bolnicar je slucajno krenuo i tebe dizati. Tkd to nije CR cak ste vi uradili Fear Rp
jos vi radite MG jer pricate na discordu

Don Jeans

Player
Player
Ka prvo vi ste se zabili u nas jer ste usli u nasu traku sto se vidi na videu tkd vi CR radite a ne mi,kao 2. radite MG jer pricate na discordu dok ste u toku RP-a i jos se cuje na videoi kao 3. radite FearRP jer je igrac pobjegao dok su mu puske bile na glavi.

Ryan Emm

Player
Player
u toku RP se nije pricalo na diskordu vidi se na POVu kako se mutiram kad njega dizete sto se palite bezveze nek odluce admini vase sugerisanje je visak

Mina Morell

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.

- ID 3406 dobit će kaznu za MG (pričanje preko Discorda tokom RP situacije)

-ID 11795 dobit će kaznu za FearRP

-ID 12080 dobit će kaznu za PG (dizanje osobe dok je ispod auta)

ZATVORENO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom