Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86609
Players nickname
Fraudstar VFX
Administrators nickname
Mike Jameson
Date
Jan 29, 2026
Time
17:31
Proofs
https://streamable.com/q7n7tq

VFX

Player
Player
Zdravo,

Podnosim žalbu na trajni ban za cheating koji sam dobio putem forum threada.

Pre nekoliko dana sam dobio ban uz razlog da se javim administraciji, što sam i uradio. Nakon toga sam morao da uradim PC check koji sam uspešno prošao. Posle toga sam nekoliko dana normalno igrao na serveru i dobio više POV zahteva. Sve POV snimke sam poslao i svi su odbijeni jer je sve bilo u redu.

Danas sam ponovo dobio jedan POV zahtev i kao i uvek poslao sam svoj POV. Taj POV je možda izgledao malo sumnjivo, što mogu da razumem, jer sam rekao da ima ljudi ispod nas iako ih nisam video. Razlog za to je bio što je igrač levo od mene pucao na njih, što se jasno može čuti u snimku.

Nakon toga je bez ikakvog dodatnog POV zahteva ili PC checka doneta odluka o trajnom banu za cheating. Ban mi je dao administrator nivoa 2 koji nije PC checker. Ne razumem zašto nisam prosleđen PC checkeru kako bih mogao normalno da odradim proveru kao i svaki drugi igrač.

Smatram da ovo nije fer jer mi je oduzeta prilika da dokažem svoju nevinost. Spreman sam u svakom trenutku da ponovo uradim PC check ili bilo kakvu dodatnu proveru.

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate moju žalbu.

Srdačan pozdrav,
Fraudstar VFX
ID 86609

Status
Not open for further replies.
Top Bottom