Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pomaganje blacklistovanim igracima | 11148

Your ID
29757
Players nickname
Drasko Black
Suspect ID
11148
Date of violation
Jan 30, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/Ye34UnWLTyM

Kensho theNotorious

Matrix Attack Me...
Player
Dobar Dan Mujo... Ja sam Kensho Zemunac 29757 , Na Twinku 44547... Blaclistovan sam za vrijedanje Admina... Kasnije sam Ban Evejdo na vise Accounta , jedan od njoh je 58425 Gde sam scamao lika za Drug Lab.. Kasnije sam Ban Evejdo na 78458 Accountu , gde sam dobio ban

Zelim da podnesem zalbu vama na jedno lice koje me je pomagalo
U Ban Evejdanju
Lice koje je znalo da Ban Evejdam i nije me zaustavilo vec pomagalo
A to je Drasko Black ID : 11148

Approved - GP 1.1 GP 1.4 GP 1.6 GP 1.7 GP 1.8 GP1.9 GP.22 I 58425 67215

Evo zalbe

Gde sam skamo lika
Za preko 500 milijuna
Dostavocu vam pov
Discord Chata sa Draskom , Kako je on meni pomago ,dao mi klasifikaciju za biografiju , pomago mi u rp-u
A u logovima mozete videti i da sam blaclistovan na 29757 i 44547

Evo discord chata izmedju mene i Draska Blacka
Evo citav snimak naseg chata , gde se vidi da on zna ko sam ja. Da zna da sam ban evejdo na ID 58425 I skamo lika za Drug lab , to se vidi po poruci , nemoj jos neki drug lab da nestane i nek si ga sjebo

Nek si ga sjebo mali je slepac

I ako je znao da banrvejdam on me je pomagao

Drasko Black 11148

Kensho theNotorious

Matrix Attack Me...
Player
Dodatni dokaz na sve ovo , Kako je mogu da se njegova poruka
Citiram :
Al sam oplakao na onaj snimak od forum
28min kvalitetnog programa

i video na kojem se vidi da sam skamao lika za preko 500 miliona na acc na kojem sam ban evejdo , taj video traje isto 28 minuta evo dokaz

Koincidencija Drasko ? Ili si bio moj partner u Blacklist evejdanju ?

Danilo Geri

Player
Player
Dobar Dan Mujo... Ja sam Kensho Zemunac 29757 , Na Twinku 44547... Blaclistovan sam za vrijedanje Admina... Kasnije sam Ban Evejdo na vise Accounta , jedan od njoh je 58425 Gde sam scamao lika za Drug Lab.. Kasnije sam Ban Evejdo na 78458 Accountu , gde sam dobio ban

Zelim da podnesem zalbu vama na jedno lice koje me je pomagalo
U Ban Evejdanju
Lice koje je znalo da Ban Evejdam i nije me zaustavilo vec pomagalo
A to je Drasko Black ID : 11148

Approved - GP 1.1 GP 1.4 GP 1.6 GP 1.7 GP 1.8 GP1.9 GP.22 I 58425 67215

Evo zalbe

Gde sam skamo lika
Za preko 500 milijuna
Dostavocu vam pov
Discord Chata sa Draskom , Kako je on meni pomago ,dao mi klasifikaciju za biografiju , pomago mi u rp-u
A u logovima mozete videti i da sam blaclistovan na 29757 i 44547

Evo discord chata izmedju mene i Draska Blacka
Evo citav snimak naseg chata , gde se vidi da on zna ko sam ja. Da zna da sam ban evejdo na ID 58425 I skamo lika za Drug lab , to se vidi po poruci , nemoj jos neki drug lab da nestane i nek si ga sjebo

Nek si ga sjebo mali je slepac

I ako je znao da banrvejdam on me je pomagao

Drasko Black 11148
Chrome-Discord-F12-editaj sve poruke
Pokazi discord app chat

Cipriano

Player
Player
Bio si ti nekoc Kensho gotivac, zao mi je vidjeti kakav si covjek posto, ili si oduvjek i bio takav ko ce ga znat, uzivaj i pazi sta radis u buducnosti

Drasko

Player
Player
Pozdrav Mojo/Abrahame/Aldine, na osnovu ovoga što vidim moram da se ogradim. Priznajem, znao sam ko je ovaj igrač ali ni u 1 trenutku nisam znao da taj igrač idalje igra na projektu i da idalje radi to što radi. Pored toga, na ovim slikama koje je igrač postavio ne vidim nikakvo pomaganje, ovo je samo discord chat. Ja nikakvu IC interakciju nemam niti sa njegovim prošlim banevade accountom ni sa ovim što naravno možete i da proverite. Razlog zbog kojeg nisam postavio žalbu na ovog igrača je zbog nedovoljno dokaza da se utvrdi da je to zapravo taj igrač.

Pored svega ovoga, na vašem projektu sam od 2021. godine i nikada od početka pa do sada nisam banovan osim na svom twink acc-u zbog pravila G.P 1.1 čak sam i 2 puta bio leader. Zamolio bih vas da razmotrite žalbu i da donesete ispravnu odluku.

Kensho theNotorious

Matrix Attack Me...
Player
Bio si ti nekoc Kensho gotivac, zao mi je vidjeti kakav si covjek posto, ili si oduvjek i bio takav ko ce ga znat, uzivaj i pazi sta radis u buducnosti
Lako je biti komandant van bojnog polja , Ali Gazda pogledaj malo siru sliku , zapitaj se zasto ga kacim ? Taj isti Drasko Black je meni namestio Black Listu na Grandu kada sam trebao uzeti Ballase i ispitivanje prosao bez greske... Ako sam los covek bog nek sudi

Kensho theNotorious

Matrix Attack Me...
Player
Pozdrav Mojo/Abrahame/Aldine, na osnovu ovoga što vidim moram da se ogradim. Priznajem, znao sam ko je ovaj igrač ali ni u 1 trenutku nisam znao da taj igrač idalje igra na projektu i da idalje radi to što radi. Pored toga, na ovim slikama koje je igrač postavio ne vidim nikakvo pomaganje, ovo je samo discord chat. Ja nikakvu IC interakciju nemam niti sa njegovim prošlim banevade accountom ni sa ovim što naravno možete i da proverite. Razlog zbog kojeg nisam postavio žalbu na ovog igrača je zbog nedovoljno dokaza da se utvrdi da je to zapravo taj igrač.

Pored svega ovoga, na vašem projektu sam od 2021. godine i nikada od početka pa do sada nisam banovan osim na svom twink acc-u zbog pravila G.P 1.1 čak sam i 2 puta bio leader. Zamolio bih vas da razmotrite žalbu i da donesete ispravnu odluku.
Ako nema dodira , zasto se na tvojoj poruci vidi da mi klasifikujes Korumpiranu biografiju kao Fib Agent ?

Kensho theNotorious

Matrix Attack Me...
Player

Dragi Mujo / Abrahame / Aldine ... Evo dostavljam dokaz na kojem se vidi da je on itekako znao da ja igram , ne samo znao , vec mi je pomagao u mom RP-U , Gde se vidi poruka
Citiram
Rio :
eeee
legendo
Approvali mi bio
jel ti frka da me klasificiras
@Draskobrt

Drasko : sad ce resimo

Sledeci Dokaz iz naseg chata...
Poslao sam mu moju prijavu za Ballase , iako je znao da Blacklist-evejdam on je mene podrzao i lajkovao tu prijavu na forumu za sta ide naravno video dokaz..
Rejected - Lider za The Ballas Gang | Rio Rosse

i sada draga Administracijo ( Mujo / Abraham / Aldin ) Iz prilozenih dokaza mene zanima da li je on znao da ja igram ili nije ?
Ako nije znao da igram zasto je onda on meni klasificirao biografiju sto se moze videti u logovima servera , i ako nije znao kako je onda lajkovao moju prijavu za ballase , Ne postoji drugi Rio Rosse ( Kensho Zemunac ) Ja sam jedini...

Discord Aplikacija Chat ( DOKAZ )

DOKAZ da je znao da igram na projektu i da me je podrzavao i pomagao

Drasko

Player
Player
Što se tiče FIB-ove klasifikacije tokom tadašnjeg FIB-a su svi pripadnici državnih organizacija koji su u tom trenutku imali roleplay biografiju dobijali i klasifikacije, moram da napomenem da u tom trenutku nisam ni znao da se radi o navedenom igraču i da sam na forumu proverio da li taj igrač poseduje biografiju kao što možete i da vidite u snimku, napisao je: "Approvali mi bio, jel ti frka da me klasificiraš". Nakon dobijanja klasifikacije sedeli smo na discordu i kada je u chatu izašlo da sam ga "sakrio", jedan od starijih igrača mi je objasnio ko je on. Priznajem svoju grešku što nisam ovo okačio na forum ali sam smatrao da nemam dovoljno dokaza za tako nešto.

Pored toga, igrač mi je na discordu poslao link za njegovu aplikaciju za ballase, ja nedeljno dobijam po 10 ako ne i više ovakvih poruka za koje pola i ne gledam ko mi je poslao što naravno mogu i da pokažem ako bude bilo potrebno, ali svakako ne vidim ovde nikakvo "pomaganje" kad svakako moja reakcija na nečiji forum post ne menja ishod.

Last edited:

Ovan

Player
Player
Dodatni dokaz na sve ovo , Kako je mogu da se njegova poruka
Citiram :
Al sam oplakao na onaj snimak od forum
28min kvalitetnog programa

i video na kojem se vidi da sam skamao lika za preko 500 miliona na acc na kojem sam ban evejdo , taj video traje isto 28 minuta evo dokaz

Koincidencija Drasko ? Ili si bio moj partner u Blacklist evejdanju ?
Kazi mi da si debil bez da mi kazes da si debil?
Obrisi zalbu i obrisi forum brt editovane su poruke🥰

Kensho theNotorious

Matrix Attack Me...
Player
Što se tiče FIB-ove klasifikacije tokom tadašnjeg FIB-a su svi pripadnici državnih organizacija koji su u tom trenutku imali roleplay biografiju dobijali i klasifikacije, moram da napomenem da u tom trenutku nisam ni znao da se radi o navedenom igraču i da sam na forumu proverio da li taj igrač poseduje biografiju kao što možete i da vidite u snimku, napisao je: "Approvali mi bio, jel ti frka da me klasificiraš". Nakon dobijanja klasifikacije sedeli smo na discordu i kada je u chatu izašlo da sam ga "sakrio", jedan od starijih igrača mi je objasnio ko je on. Priznajem svoju grešku što nisam ovo okačio na forum ali sam smatrao da nemam dovoljno dokaza za tako nešto.

Pored toga, igrač mi je na discordu poslao link za njegovu aplikaciju za ballase, ja nedeljno dobijam po 10 ako ne i više ovakvih poruka za koje pola i ne gledam ko mi je poslao što naravno mogu i da pokažem ako bude bilo potrebno, ali svakako ne vidim ovde nikakvo "pomaganje" kad svakako moja reakcija na nečiji forum post ne menja ishod.
Jos jedna izneta laz od strane igraca Drasko Black , Kazes da si nakon klasifikacije saznao ko sam ja , zasto onda dok smo pisali o klasifikaciji ti si meni rekao pazi da ne nestane neki drug lab , moze se videti vreme i datum na pov-u...

Kensho theNotorious

Matrix Attack Me...
Player

Ne menja ishod ali po nasem chatu , jako dobro se vidi da se mi znamo i da si ti lajkovao i podrzao mene kao buduceg lidera Ballasa....

Top Bottom