Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Lider unblacklist appel | Aldin Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
37632
Players nickname
Joca Tate
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 24, 2025
Time
17:49
Proofs
/

Joca Tate

Player
Player
Poštovani članovi administracije, Obraćam vam se povodom molbe za skidanje sa blacklist-e za lidera. Na blacklist-u sam završio zbog situacije u kojoj sam, bez da sam to znao u tom trenutku, bio u kontaktu sa igračem koji je bio ban-evader. Tom igraču sam izašao u susret i prihvatio da privremeno sačuvam novac na familijarno balansu, jer mi je tako predstavljeno i nisam imao razlog da sumnjam da se radi o kršenju pravila ili o osobi koja je već sankcionisana. Želim da naglasim da nisam imao nameru da pomažem u zaobilaženju pravila, niti da ostvarim bilo kakvu nelegalnu korist. Uvek sam se trudio da igram po pravilima i da se ponašam korektno prema serveru i zajednici. Ipak, svestan sam da sam u toj situaciji morao biti oprezniji i prihvatam odgovornost za to što nisam dodatno proverio okolnosti. Iz ove greške sam izvukao pouku i shvatio koliko je važno biti maksimalno pažljiv, naročito kada se nalaziš na odgovornoj poziciji poput lidera. Smatram da sam sada zreliji i iskusniji i da se ovakva situacija više neće ponoviti. Voleo bih da dobijem još jednu priliku da se dokažem kao odgovoran i pouzdan lider koji poštuje pravila, administraciju i RP standarde servera. Hvala vam na vremenu i razmatranju ove molbe. S poštovanjem, Joca Tate

Status
Not open for further replies.
Top Bottom