Iskreno izvinjenje Micki Mic za moje reci koje sam izgovorio decku koji je dan pre ovoga pokusao da me skema iskreno ovde sam u gradu godinu dana vec i nikad nikog nisam vredjao na taj naci ali dete koje pokusava da skema ljude tako sto umesto razmene nudi sim karticu za 2m to treba da se isprati iskreno nemam snimljno i ne zanima me da kacim ljude ali toliko sam imao potrebu da ga izvredjam ikreno znam da zasluzujem ban za to ali nikad nisam bio banovan i iskreno voleo bih da dobijem un ban vise necu vredjati sad cu mu samo nabiti carapu usta da ga vise na slusam zato sto provocira konstantno od juce
Moje iskreno izvinjenje Micka za moje neprikladno ponasanje ako mozes da mi oprostis i vratis me u grad hvala unapred <3
Oni vredjaju dok niko ne slusa ali kad prijave onda cute i prave se
mnogo veliki bes imam na takvu decu u ovom gradu
dok neko pravi pricu i uziva neko je doso tu da provocira
iskreno nikad nisam bio na banu i ne bih zeleo da camim 7 dana naviko sam da budem u gradu 24/7 i da pravim pricu
Moje iskreno izvinjenje Micka za moje neprikladno ponasanje ako mozes da mi oprostis i vratis me u grad hvala unapred <3
Oni vredjaju dok niko ne slusa ali kad prijave onda cute i prave se
mnogo veliki bes imam na takvu decu u ovom gradu
dok neko pravi pricu i uziva neko je doso tu da provocira
iskreno nikad nisam bio na banu i ne bih zeleo da camim 7 dana naviko sam da budem u gradu 24/7 i da pravim pricu