Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Bag za (Odbijanje Pc Checka) I Aldin Verstappen Pomagaj te ako zante za Boga Isusa Gospu Mđugorsku sve svetce Anđele i Arkanđele!!!!

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56653
Players nickname
Leonidas Sparta
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 30, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Yfs9g71

Bola Makarska

Player
Player
Cao reko mi neki oanj zove se abraham da ispravim nesto format neki evo jeli sad bolje znaci odmah pomgaj te jeli vi kontate da ja nisam igro gradan jos one pare stoje nijh jos nisam pokupijo sto su ostale neke zbog ovoga baga molim vas popravi te mi ovaj neki bag da mi radi garnd mjakemi nsia normalan nisam igro gradan dagubim u cs go u jeli vi kontate da sam ja mislijo uzeti batel pas ili mislijo sam uzeti gc ili kako se vec to zove ali namgu jer nisam u gradnu da bihm mogo bola palko cu raznjesti cjeli setp pa auto oz zivac niako da udem u igircu da mi se fiskuje taj bag men jos oni moj tmao cekaj govr dali sam normalan ja im ljepo kazem da nisam nego nije to sad bitno de majkei nisam preso na herojin da igram balkan skul jeli vi kontate da nemgu vise ga cima vidit znaci daj fiksujet bga pobicu razbicu sve poukci vise koante jesteli procitali ovo sad da ne ponavljam dzabe niako da mi ude htejo sto prije popravljaj te ovo nemgu vise ubicu nekoga nesto konats i ja ae onaj da vise ne smaram hval vam srtno sve najblje u zivtu popravljaj te ovo sto prije bogavam nezlim nikom nisat lose ocu gardan da mi se rijesi namgu nsait da vidim ocima osim granda granda granda granda nemagu vise cekati te formate i nemgu vise igrati blakan skula alo ae to rjesavaj tu sam zovi te kad trab nesto neka canca i ako vam trab domace voce povrce zovi te me bogami ima na veliko prodaje se i sto sam jos htejo rec a ja doabgda svi dobili puno para i vidili boga Uzivo i puno srece ae Zbogom rijesi te mi to hvaal vam Biskupavam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom