Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
408338
Players nickname
kadlancan santana
Administrators nickname
Jonny Odds
Date
Mar 29, 2025
Time
00.00
Proofs
https://ibb.co/p5FQs5b . https://ibb.co/F40Hg1Bv . https://ibb.co/0yVKQghg

taha2

Player
Player
Sevgili Jonny,

yaptığım hatalar için özür dilemek için bu çağrıyı yapıyorum, anladığım kadarıyla GR 1.1'i bozduğunu hatırlamıyorum ama kayıtların aksini söylüyorsa sadece özür dilemek istiyorum. Bu projeyi bir yıldan fazla süredir oynuyorum ve sunucu boyunca büyük ilerleme kaydettim. Uzun süre çiğnediğim kurallar için özür dilerim ve GR 1.1'i çiğnediysem çok üzgünüm ve affederim, ancak bu kuralı çiğnediğimin farkında değilim.

Projede ikinci bir şans elde etmek istiyorum ve bununla birlikte tüm sunucu kurallarına uzun süre uymaya elimden gelenin en iyisini yapacağım, ancak bu kuralı ne zaman çiğnediğimi bilmiyorum ama o zamanlar sunucu kurallarından çok haberdar değildim ve şimdi tüm sunucu kurallarını anladığımı ve bilgimle bunu anlamaya çalışabileceğimi temin edebilirim gelecek için başka kuralları çiğnemek.

Geçmişte GR 1.4 için banlandım ve itiraz ettiğimden beri tüm sunucu kurallarına elimden geldiğince uydum, o zamandan beri büyük bir kuralı çiğnemedim ve size temin ederim ki GR 1.1'i çiğnediysem bu benden bir yanlış anlamaydı ve muhtemelen o zamanlar sunucu kurallarından haberdar değildim, eğer durum buysa çok üzgünüm ve yapabilirim Benden böyle bir şeyin bir daha olmayacağına güven.

Umarım beni banlamayı düşünebilirsiniz çünkü artık sunucu kurallarının tamamen farkındayım ve geçmişte yaptıklarımı geliştirdim, gelecekte kuralları çiğnememeye ve mümkün olduğunca uzun süre temiz bir ceza geçmişine sahip olmaya karar verdim. Tam dürüst olmak gerekirse, bu kuralı çiğnediğimi hatırlamıyorum ama çiğnediysem Çok üzgünüm ve muhtemelen o zamanlar farkında değildim. İlk adımın Kadlancan olduğunu hatırlıyorum ama o kadar uzun zaman geçti ki soyadımın doğruluğundan emin değilim.

Hesap silme teklifini kabul ediyorum.Daha önce forumu açtım ama cevap veremedim, bu yüzden tekrar açıyorum

Denetim için seç

Jonny Odds

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Rejected

Complaint is in foreign Language or contains foreign Language in Proofs and does not follow format.
Appeals and Complaints in FL or containing FL cannot be considered.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom