Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Spira Lacoste

Player
Player
Vaše ime IRL Ognjn
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosjek online po danu 8h
5. Vaš Discord spira_99
6. Vaše ingame ime Spira Lacostee
7. Vaš ID 38669

1. Lider za:
LifeInvader

2. Zašto želim biti Lider ove specifične organizacije?

-Smatram da je Lifeinvader vrlo znacajna organizacija koja ima vrlo dobre stvari i mogucnosti koje nam pruzaju zabavu i bolji RP. Imam dosta iskustva, kao i moji prijatelji. Kum je vec bio lider i sve sam naucio od njega, sada sam spreman da budem na poziciji lidera

-Imam prijatelje koji su vec duze vremena u Lifeinvaderu i pomogli bi mi u svemu sto bi mi trebalo oko organizacije. Talent Show cemo raditi uvek po potrebama i necemo dozvoliti da zaboravimo na njega. Planiram da dovedem stare prijatelje koji su radili ovde kada je Lifeinvader bio na samom vrhu, doveo bi takodje i vise novinara kako bi mogli povecati RP intervjuisanjem gradjana, drzavnih sluzbenika i kriminalaca.

-Posvecen sam, imam iskustva, imam ekipu koja zna dosta o organizaciji, svi smo aktivni i mislim da me to cini spremnim za Lidera.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-RolePlay bi znatno povecali tako sto bi koristili sve Lifeinvader mogucnosti poput cestog pisanja Ethera za neke dogadjaje poput Car Showa i slicno, redovno pisanje Clankova o raznim temama, pravljenje Talent Showa cesce, radili neke akcije zajedno sa drzavnim organizacijama i snimali neke mini filmove.

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno

Povećajte aktivnost ingame pa se prijavite idući put!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom