Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53530
Players nickname
Maatej
Administrators nickname
Kevin Odd
Date
Jan 31, 2026
Time
16:03
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/901416/#post-3173442

Maatejj

Player
Player
Почитувана администрацијо,

Јас сум корисник со ID 53530 и ви пишувам со почит за да поднесам жалба за мојот бан кој беше изречен на 02.01.2025.

Свесен сум дека во минатото имам направено грешка и целосно ја прифаќам одговорноста за моето однесување. Во тој период не сум размислувал доволно зрело и не сум ги почитувал правилата на серверот како што требало. Со тек на време сфатив каде сум згрешил и што требало да направам поинаку.

Поминина повеќе од една година и неколку месеци, и искрено би сакал да добијам уште една шанса да играм на серверот, овој пат посериозно и одговорно. Сакам повторно да бидам дел од заедницата и да играм заедно со моите другари, без кршење на правила и без проблеми.

Ветувам дека доколку ми се даде нова шанса, ќе ги почитувам сите правила и ќе придонесам позитивно кон roleplay искуството на серверот.

Ви благодарам однапред за одвоеното време и за разгледувањето на мојата жалба❤️

Maatejj

Player
Player
Poštovana administracijo,

Ja sam korisnik sa ID 53530 i ovim putem vam se obraćam sa žalbom povodom bana koji mi je izrečen dana 02.01.2025.

Svjestan sam da sam u prošlosti napravio grešku i u potpunosti prihvatam odgovornost za svoje ponašanje. U tom periodu nisam postupao zrelo niti sam poštovao pravila servera onako kako je trebalo. Vremenom sam shvatio gde sam pogrešio i šta sam mogao i morao da uradim drugačije.

Prošlo je više od godinu dana i nekoliko meseci, i iskreno bih želeo da dobijem još jednu priliku da ponovo igram na serveru. Želim da se vratim roleplay-u i da ponovo igram sa svojim prijateljima, ovog puta ozbiljno, odgovorno i u skladu sa svim pravilima.

Ukoliko mi se pruži nova šansa, obećavam da ću poštovati sva pravila servera i doprinositi pozitivnoj atmosferi i kvalitetnom roleplay-u.

Hvala vam unapred na izdvojenom vremenu i razmatranju moje žalbe.❤️

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom