Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected BAN isteko zalbe se salju od jutros niko ne popravlja bug

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76421
Players nickname
bug
Administrators nickname
Mile Bucojevic
Date
Jan 31, 2026
Time
16 00
Proofs
jos uvek sam banovan

Vuk A

Player
Player
dragi moji admini na nista ne odgovaraju konkretno zalim se niti da mi nesto kažu niti ista ..... da pomognu nikako problem je sto mi je juce ujutru pisalo jos jedan dan a danas opet ujutru ostalo 1 dan zasto??? zasto admine ne odgovaraju lepo??? zasto niko od tih velicanstvenih admine nije u stanju da napise sopstvenu poruku nego lepe neke sajtove??? zasto ja jos uvek cekam un ban??? naravno da mi niko nece pomoci ali se nadam da ce ljudi shvatiti kakvi su admini na grandu i kakvu volju imaju to pitanje postavljam i njima? kakva je tvoja volja da nesto uradis kada se igrac požali???

Vuk A

Player
Player
ko ima volje oupste postaje tesko sada i nalepiti one important pravila je da NIXA SIMBA jel tesko pritisnuti i dva dugmeta za zalepititi a ne napisati sopstvenu poruku

Vuk A

Player
Player
i da nadodam TEHNICAL BUG možete slati niko nije u stanju da pogleda to mislim da grand roleplay propada kada za admine stoji NIXA SIMBA i ostali

Vuk A

Player
Player
Ja sam imo nadu da ce mi neko konkretno odgovoriti posle ovoga ali GG pokazali ste znanje volju i vestinu

Vuk A

Player
Player
pogledaj kakva volja boli mene ja cu sutra igrati ali pokazuje se kako se NIXA SIMBA odnosi

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom