Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal G.P 1.1 I Abraham_Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.

GAXXX

Player
Player
Poštovani administratori,

Obraćam vam se sa iskrenim izvinjenjem zbog greške koju sam napravio. Iz neznanja i gluposti dao sam jednoj osobi podatke za svoj nalog na Grand RP-u, ne razmišljajući o posledicama i time sam prekršio pravila. Svjestan sam da je to bila ozbiljna greška i u potpunosti prihvatam odgovornost za svoje postupke.

Vremenom sam shvatio koliko sam pogrešio, postao sam zreliji i sada mnogo više poštujem pravila i odgovornost koju ima svaki igrač. Grand RP mi iskreno nedostaje — sam grad, priče, ljudi i vreme koje sam provodio u igri. Voleo bih da dobijem priliku da se vratim u grad i dokažem da poštujem sva pravila i da se ovakva greška više nikada neće ponoviti

Ljubazno vas molim da razmotrite mogućnost ukidanja zabrane i da mi pružite još jednu šansu.

Hvala vam unapred na vremenu i razumevanju.

Srdačan pozdrav

GAXXX

Player
Player
Uzeo sam sve novo da pokusam da se opet vratim jel ne znam jel lik idalje ima podatke od rockstara a naravno sifra za grand ce biti promjenjena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom