Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal G.P 1.1 I Abraham_Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.

GAXXX

Player
Player
Poštovani administratori,

Obraćam vam se sa iskrenim izvinjenjem zbog greške koju sam napravio. Iz neznanja i gluposti dao sam jednoj osobi podatke za svoj nalog na Grand RP-u, ne razmišljajući o posledicama i time sam prekršio pravila servera. Svjestan sam da je to bila ozbiljna greška i u potpunosti prihvatam odgovornost za svoje postupke.

U međuvremenu sam shvatio koliko sam pogrešio, postao sam zreliji i sada mnogo ozbiljnije shvatam pravila i odgovornost koju ima svaki igrač. Takođe sam preduzeo dodatne mere radi sigurnosti naloga — uzeo sam sve iznova, uključujući novi GTA i novi Rockstar nalog, i naravno promeniću šifru na Grand RP-u kako se ovakva situacija nikada više ne bi ponovila.

Grand RP mi iskreno nedostaje — grad, priče, ljudi i vreme koje sam provodio u igri. Voleo bih da dobijem priliku da se vratim u grad i pokažem da poštujem sva pravila i da sam naučio iz svoje greške.

Ljubazno vas molim da razmotrite mogućnost ukidanja zabrane i da mi pružite još jednu šansu.

Hvala vam unapred na vremenu i razumevanju.

Srdačan pozdrav

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
U novoj zalbi dostavi prvobitno ime social cluba sa kojeg je napravljen akaunt uz dokaz o istom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom