Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78261
Players nickname
Kelim Doristen
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Feb 1, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/IFSDbvL

KarlakiM

Player
Player
Postovana administracijo dobio sam ban na oba naloga za GP 1.4 i stvarno nez sta sam prekrsio zamolio bih da mi date drugu sansu na ovom prelepom projektu nije mi cilj bio da krsim pravila videcete na forumu na id 78261 da nisam krsio toliko previse pravila u tok na ova nekoliko meseca sto igram na projektu voleo bih da mi se oproste greske jel stvarno sam zavoleo projekat i obozavam da provodim vremena na njemu nadam se pozitivnom odgovoru pozdrav. 💕

ilija Cash

Player
Player
Postovana administracijo dobio sam ban na oba naloga za GP 1.4 i stvarno nez sta sam prekrsio zamolio bih da mi date drugu sansu na ovom prelepom projektu nije mi cilj bio da krsim pravila videcete na forumu na id 78261 da nisam krsio toliko previse pravila u tok na ova nekoliko meseca sto igram na projektu voleo bih da mi se oproste greske jel stvarno sam zavoleo projekat i obozavam da provodim vremena na njemu nadam se pozitivnom odgovoru pozdrav. 💕
Respect

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
U novoj zalbi dostavi prvobitno ime social cluba sa kojeg je napravljen akaunt uz dokaz o istom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom