Poštovana administracijo Grand RP Srbija, Obraćam vam se povodom bana koji mi je izrečen zbog kršenja pravila 1.3 – scamanje igrača. U potpunosti razumem razlog kazne i želim da naglasim da prihvatam punu odgovornost za svoje postupke. Svestan sam da sam ovim ponašanjem prekršio pravila servera i negativno uticao na RP iskustvo drugog igrača, kao i na ugled servera. Nakon izrečene kazne sam detaljno proučio pravila i jasno shvatio gde sam pogrešio. Ovo iskustvo mi je bila ozbiljna lekcija. Želim da istaknem da mi nije bila namera da namerno kvarim RP ili da se ponavljano bavim kršenjem pravila. Grand RP mi zaista znači i spreman sam da dokažem da mogu igrati korektno, pošteno i u skladu sa svim RP standardima. Molim vas da uzmete u razmatranje moju žalbu i, ukoliko smatrate da je moguće, omogućite mi još jednu priliku kroz skidanje bana ili smanjenje kazne. Garantujem da se ovakav prekršaj više nikada neće ponoviti. Hvala vam na izdvojenom vremenu i razumevanju.Ja nih hteo da me unbana-te ako moze il da mi se skrati kazna. ako je odbijeno ocu ako moze da dobijem razlog.volim vas sve
.Meni se stvarno svidja ovaj server i ocu da ga igram. Molim vas dajte mi drugu sansu nece se ponoviti
.