Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Reppiv
Suspect ID
47810
Date of violation
Feb 2, 2026
Time of violation
16:29
Proofs
https://youtu.be/8816i7MRrL4?si=m8IDWrShcbNIQywt

Reppiv

Player
Player
Pozdrav postovana administracijo molim vas ako mozete da kaznite gospodina jer laze administraciju servera i odvraca administraciju jer kao sto vidite on je okacio zalbu protiv mojeg forum naloga a moj forum nalog je legalan i nisam inace imao potrebu da ga koristim medjutim sada sam morao da napravim jer sam ponovo nastavio igru na projektu. Znaci gospodin laze ovde u ovoj zalbi gde mozete da vidite da govori kako ovaj moj forum nalog pripada jednoj te istoj osobi : On consideration - Forum Ban evading | 62785

Takodje igrac je vec trebao biti kaznjen za Doxing jer je doxovao jedan moj dobar poznanik sa servera emina sto mozete da vidite ovde u ovaj video :

Znaci jasno se vidi da je igrac u komentaru okarakterisao drugog igraca po njegovom mestu stanovanja sto je strogo zabranjeno na forumu ….

lazare imas pozdrav od Emin jer je on za razliku od tebe covek a ti si samo nebitan kid koji trazi sa kim ce da se svadja i vredja druge na osnovu religije molim te da se vise ne javljas jer si nebitan u nasoj pucackoj zajednici i mozemo da resimo sve i bez tebe ….

Molim da se kazni svaki off topic a bit ce ih i to se smem kladit da ce prvi off top okaciti igrac 47810 Lazar Bezrukas

Reppiv

Player
Player
*obrisano
Eto administracijo vidite kako gospodin upotrebljava mozak znaci taman sto sam setio da naglasim da mozemo ocekujemo neka komentar od neki mister Lazar taman on se odazvao i editovo poruku pa bih da uputim molbu da proverite istoriju izmena i vidite sta je napisao i kaznite ga, strasno kakva stvorenja postoju ….

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Navedena zalba nije ni resena, ukoliko ne krsite forum rule 9 necete biti banovani.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom