Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

jovanj

Player
Player
Starost: 49
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Valjevo
Pol: Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Nemam
Prednosti: iskusan sa oruzijem,Hrabar
Slabost: zivci

Zivotna Prica:Rođen sam u Valjevu, gde sam odrastao uz jake porodične vrednosti i disciplinu. Još kao mlađi znao sam da želim karijeru u službi zakona. Nakon preseljenja i prilagođavanja novom okruženju, sa 21 godinom sam regrutiran u LSPD. Početak karijere započeo sam kao Cadet, gde sam prošao intenzivnu akademsku i terensku obuku. Kroz trud, zalaganje i poštovanje pravila brzo sam unapređen u čin Police Officer I, a kasnije i Police Officer II. Tokom službe istakao sam se u patrolnim zadacima, odgovorima na visoko-rizične pozive i radu sa građanima. Posebno sam razvijao veštine taktičke komunikacije i smirenosti u kriznim situacijama. Moj dugoročni cilj u LSPD-u je napredovanje ka specijalnim jedinicama i preuzimanje veće odgovornosti, uz očuvanje profesionalizma i časti policijske značke.

Karijerna prica :Svoju karijeru u Los Santos Police Departmentu započeo sam u činu Cadet, gde sam prošao kroz zahtevnu policijsku akademiju i obaveznu terensku obuku. Tokom tog perioda stekao sam temeljna znanja iz zakona, policijskih procedura i taktičkog postupanja, kao i iskustvo rada pod nadzorom iskusnijih oficira.

Po završetku obuke unapređen sam u čin Police Officer I, gde sam bio raspoređen na patrolne zadatke širom grada Los Santosa. Tokom službe sam učestvovao u redovnim patrolama, saobraćajnim kontrolama, odgovorima na pozive visokog prioriteta i obezbeđenju javnog reda i mira. Posebno sam se istakao u profesionalnoj komunikaciji sa građanima i sposobnosti donošenja odluka u stresnim i nepredvidivim situacijama.

Zahvaljujući konstantnom zalaganju, poštovanju hijerarhije i doslednoj primeni policijskih procedura, unapređen sam u čin Police Officer II. Na toj poziciji preuzeo sam veću odgovornost, uključujući samostalno postupanje na složenijim intervencijama i pružanje podrške mlađim kolegama tokom patrola.

Tokom dosadašnje karijere razvio sam veštine taktičke komunikacije, procene rizika i timskog rada. Fokusiran sam na profesionalno obavljanje dužnosti, očuvanje bezbednosti građana i zaštitu ugleda LSPD-a.

Moj dalji cilj u karijeri je napredovanje unutar strukture LSPD-a, sticanje dodatnih specijalizacija i preuzimanje odgovornijih zadataka, uz dosledno očuvanje časti i integriteta policijske značke.

Ishodi:
Jovan moze da odbije davanje legitimacije (Drzavnim sluzbenicima,Civilima,Kriminalcima)
2. Jovan moze da obavlja sve stvari sa svim vrstama pistolja (tejzer,rev...) u ruci kao sto su kucanje na PDA, pruzanje prve pomoci, vezivanje, ubacivanje/izbacivanje u/iz auto/auta, pretrazivanje (sa bilo koje strane), kupljenje stvari sa poda
3. Jovan u nekim situacijama moze postati veoma bahat i moze da se ponasa tako prema kolegama/kriminalcima/civilima (ne na talackoj situaciji)
4. Jovan moze da opljacka/onesvijesti ili ubije kolegu/civila/kriminalca i uzeti mu sve ilegalne stvari (one koje se po pravilima servera smeju uzeti) (ako mu se ne svidi moze ih svejedno ubiti) i primiti mito do 100k
5. Jovan moze nositi bilo koju masku ili uniformu na akcijama zbog obuke i cesto bira svoju uniformu
6. Jovan moze sam patrolirati u geto radi lakse potrage trazenih lica i prikupljnju dokaza o razlicitim kriminalnim bandama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom