Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36098
Players nickname
Mordex Castel
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jan 25, 2026
Time
00:00
Proofs
XXXX

Rixon Richman

Player
Player
Pišem ovu žalbu povodom bana koji mi je izrečen zbog kršenja pravila 1.3 – scamanje igrača. Svestan sam da je ono što sam uradio bilo protiv pravila servera i da je negativno uticalo na RP iskustvo drugog igrača, kao i na reputaciju servera. Želim da naglasim da prihvatam punu odgovornost za svoje postupke i da shvatam ozbiljnost prekršaja.
Nije mi bila namera da namerno kvarim RP ili da nanosim štetu drugim igračima. Nakon što mi je izrečen ban, pažljivo sam pročitao sva pravila servera i sada u potpunosti razumem gde sam pogrešio. Ovo iskustvo mi je služilo kao ozbiljna lekcija i uveravam vas da se ovakvo ponašanje više nikada neće ponoviti.
Grand RP mi mnogo znači i zaista bih voleo da dobijem još jednu šansu da pokažem da mogu igrati pošteno, korektno i u skladu sa svim RP standardima. Spreman sam da dokažem svoju odgovornost i da se u potpunosti pridržavam pravila servera u budućnosti.
Molim vas da razmotrite moju žalbu i omogućite mi skidanje bana ili eventualno smanjenje kazne. Hvala vam na vremenu, strpljenju i razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom