Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Apeal za G.P 1.1 I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54169
Players nickname
Harun
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jan 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/2WpDSHr

Harun54

Player
Player
Poštovana administracijo,

Obraćam vam se sa molbom za reviziju moje prethodne žalbe povodom zabrane pristupa serveru zbog kršenja Generalnog Pravila 1.1. Potpuno sam svestan svoje greške i težine prekršaja koji sam napravio, ali želim da vam pružim detaljan uvid u situaciju i korake koje sam preduzeo kako bih sve ispravio.

Do kršenja pravila je došlo iz mog čistog neznanja i želje da pomognem bliskom prijatelju. On nije bio vešt sa procesom kreiranja naloga, pa sam ja intervenisao kako bih mu pomogao, ne razmišljajući u tom trenutku da time direktno kršim osnovne odredbe o vlasništvu nad računom. To je bila nepromišljena, početnička greška koju sada gorko kajem.

Moja prethodna žalba je bila odbijena jer nisam imao pristup originalnom Rockstar nalogu. Shvativši to, odmah sam stupio u kontakt sa Tehničkom Administracijom kako bih legalnim putem rešio status svog naloga. Kao što možete videti u priloženom dokazu (screenshot), postavio sam upit tehničkim administratorima u vezi sa transferom i povratkom pristupa. Administrator CrazyM je pregledao moj slučaj i zvanično odobrio transfer na moj trenutni nalog.

Želim da vam uputim najiskrenije izvinjenje zbog nepoštovanja pravila zajednice. Moja namera nikada nije bila zlonamerna, niti sam pokušao da steknem bilo kakvu nepoštenu prednost nad drugim igračima. Izuzetno cenim trud koji ulažete u održavanje reda na serveru i žao mi je što sam svojim postupkom opteretio rad administracije.

Ovaj period proveden van servera mi je pomogao da detaljno proučim sva pravila kako se slični propusti više nikada ne bi ponovili. Spreman sam da prihvatim bilo koji uslov koji postavite (uključujući i Money Wipe ukoliko je to neophodno) samo da bih dobio priliku da ponovo budem deo ove zajednice i nastavim igru na svom nalogu koji je sada tehnički ispravan.

Tehnicka administracija mi je odobrila transfer klko sam ja licno shvatio sad je moj acc 54169 na rockstar acc-u HARUIX498
TU JE I DOKAZ TEHNICKOG ADMINA IMA I VRIJEME I DATUM KAD SAM IM JA PISO I STA SU MI REKLI I KAD SU MI REKLI

Unapred vam hvala na razumevanju i na izdvojenom vremenu za ponovno pregledanje mog slučaja.

Srdačan pozdrav,
[Harun / 54169]

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Odbijeno potrebno je da imas pristup prvobitnom social club akauntu sa kojeg je napravljen nalog

Status
Not open for further replies.
Top Bottom